Dart PDC Home Tour live stream och odds tips lördag 9 maj 2020. PDC Home Tour innehåller tre matcher med svenska pilkastaren Daniel Larsson som ikväll tar sig an Kyle Anderson (Australien), Dirk van Duijvenbode (Nederländerna) och Martin Schindler (Tyskland) i Grupp 23.

Streama och betta odds på Dart PDC Home Tour live 2020 hos bet365.

Dart PDC Home Tour 9/5

Bäst av 9 ben (set eller legs) i varje match gäller.

20:30 Kyle Anderson (Australien) – Daniel Larsson (Sverige)
21:00 Martin Schindler (Tyskland) – Dirk van Duijvenbode (Nederländerna)
21:30 Daniel Larsson (Sverige) – Dirk van Duijvenbode (Nederländerna)
22:00 Kyle Anderson (Australien) – Martin Schindler (Tyskland)
22:30 Martin Schindler (Tyskland) – Daniel Larsson (Sverige)
23:00 Dirk van Duijvenbode (Nederländerna) – Kyle Anderson (Australien)

Titta på livesport hos bet365 och betta odds live samtidigt! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+.

Speltips Kyle Anderson – Daniel Larsson

Det är tuffa motståndare svensken Daniel Andersson har att möta denna lördagskväll i Dart PDC Home Tour. Daniel Andersson är rankad som 130:e bästa dart-spelaren enligt världsrankingen. Hans motståndare ikväll är alla rankade en bra bit under 100-strecket.

Första matchen ut i gruppspelet (grupp 23) är Daniel Larssons möte med Kyle Anderson klockan 20:30. Kyle rankad 45 i världen är naturligtvis storfavorit att vinna matchen över vårt svenska darthopp. Daniel har absolut chansen att vinna någon av sina tre matcher ikväll men vi tror dessvärre att just Kyle Andersson blir för svår. Däremot hoppas vi att Daniel bjuder på hårt motstånd och lyckas vinna några ben (set eller legs).

Totalt över 7.5 ben (set, legs) spelas till oddset 1.80 hos bet365.

Fnatic – Ninjas in Pyjamas Live Stream & Speltips 9/5