Esport live streaming och speltips lördag 9 maj 2020: Sverige mot Storbritannien i het CS:GO strid om tre nya poäng blir det 9/5 när svenska Ninjas in Pyjamas ger sig in i skjutglad kamp med brittiska Fnatic. Matchen mellan Fnatic och Ninjas in Pyjamas är en av fyra matcher som spelas i det europeiska ESL One kvalet denna underbara vårdag.

Streama och spela på Esport som Counter Strike och League of Legends lördag 9 maj 2020. Unibet erbjuder gratis live streaming i högupplöst videoformat (via Twitch) samt odds och live betting direkt på hemsidan.

Counter Strike lördag 9 maj

ESL One Kval – Rio (Europa)
19:30 Dignitas – compLexity Gaming
19:30 ENCE – Astralis
19:30 Fnatic – Ninjas in Pyjamas
19:30 Team Vitality – Heretics

League of Legends lördag 9 maj

European Masters – Slutspel (Europa)
18:00 Ago Rogue – Team LDLC
21:00 Movistar Riders – k1ck e. C.

Speltips Fnatic – Ninjas in Pyjamas 9/5

Fnatic har vunnit tre och förlorat tre matcher under kvalspelet medan Ninjas in Pyjamas vunnit fem av sex matcher. NiP övertygar mest av de två just nu och vi tippar därför att svensklaget NiP vinner över Fnatic till oddset 2.35 @ Unibet.

Dart PDC Home Tour Live Stream & Speltips 2020