Fredagskvällen 15 maj 2020 ska krönas med stor Europa final i Vinnarrundan mellan heldanska laget Astralis och FaZe Clan med svensken Olof Kajbjer ”olofmeister” Gustafsson och norrmannen Håvard ”rain” Nygaard i laget. Finalmatchen Astralis – FaZe Clan drar igång klockan 20:00!

Både streama och betta odds live på Esport hos Unibet här!

Bundesliga Live Stream & Tips 16/5: Dortmund – Schalke

Mycket står på spel i CS:GO finalen

Finalmatchen sker i Counter Strike kvalet till höstens stora CS:GO mästerskap i Rio de Janeiro, Brasilien senare i höst. Vem ska vinna vinnarrundan och spela i söndagens Grand Final-match och sedermera få möjligheten att få representera Europa i mästerskapet ESL One Rio Major 2020 som håller på från torsdag 19 november till söndag 22 november 2020.

Unibet erbjuder gratis esport live streaming i högupplöst videoformat (via Twitch) samt odds och live betting direkt på hemsidan.

Speltips Astralis – FaZe Clan 15/5

Finalisterna i Europas ESL One kval var inblandade i två skjutglada holmgångar i onsdagens semifinaler men det var Astralis och FaZe Clan som gick vinnande ur striderna. FaZe Clan vann sin match över svensklaget Ninjas in Pyjamas med knappa 2-1 och Astralis vann övertygande i två raka kartor med 2-0 över G2 Esports.

Vinnarrundans finalkamp Astralis – FaZe Clan tror vi blir en hård och jämn historia så sannolikheten känns stor att vi får se matchen avgöras i en tredje och avgörande karta. Totalt över 2.5 i antal kartor tippas till oddset 2.05 @ Unibet här!

Se här höjdpunkterna ifrån onsdagens semifinal FaZe vs NiP i ESL One MAJOR: Road to Rio: