Streama Bundesliga fotboll live och följ gärna vårt speltips inför Borussia Dortmund – FC Schalke 04 lördag 16 maj 2020. Vi berättar här om helgens Bundesliga spelschema och var du kan streama samt betta på odds inför och under matcherna. Det är helt fritt fram att se på Bundesliga live stream!

Återstart sker i tyska högstaligan i fotboll Bundesliga 16/5 då bland annat stormötet Borussia Dortmund – FC Schalke 04 ska spelas med avspark kl. 15:30 på Signal Iduna Park. Matchen Dortmund – Schalke och alla andra matcher i Bundesliga kan du precis som vanligt streama fritt på Unibet här >>.

Bundesliga Live Stream 2020

Streama alla Bundesliga matcherna live direkt på Unibets hemsida här och betta gärna på liveoods samtidigt under tiden du ser på matcherna i direktsändning i samma fönstervy hos Unibet.

Öppna Unibet-konto kostnadsfritt

Att man kan se och spela på Bundesliga igen efter en frustrerande lång frånvaro av riktigt bra fotboll innebär att massor av människor nu väljer att registrera sig på Unibet. Detta eftersom det inte kostar något att registrera sig hos Unibet. Du måste dock ha några kronor insatt på spelkontot hos dem för att du ska kunna se på matcherna i direktsändning. Ett hett tips är att öka spänningen ytterligare när du tittar på Bundesliga live stream genom att samtidigt spela live odds under matcherna.

Förtydligat Unibet erbjudande

Vi förtydligar. Du måste alltså vara inloggad (registrera konto snabbt, enkelt och gratis) och pengar måste finnas insatt på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr. Då har du totalt 600 svenska kronor att spela för! Titta på Bundesliga live stream 16/5 nu!

Spelschema Bundesliga 16-18 maj 2020

Bundesliga lördag 16 maj:
15:30 Augsburg – Wolfsburg
15:30 Borussia Dortmund – FC Schalke 04
15:30 Düsseldorf – Paderborn
15:30 Hoffenheim – Hertha Berlin
15:30 RB Leipzig – Freiburg
18:30 Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach

Bundesliga söndag 17 maj:
15:30 FC Köln – Mainz
18:00 Union Berlin – Bayern München

Bundesliga måndag 18 maj:
20:30 Bremen – Leverkusen

Beskåda Bundesliga live stream på Unibet med enda kravet att du först registrerar dig (enkelt och gratis) och sedan ser till att ha några kronor insatt på spelkontot för att live streaming ska bli öppet. Utnyttja välkomstbonusen på 500%!

Tippa Dortmund – Schalke 16 maj och vinn fina priser

Inför Bundesligas återstart

Idrottsvärldens blickar riktas mot Tyskland. Som första stora fotbollsliga så startar Bundesliga igen efter att ha pausats på grund av coronapandemin. Med något dubbla känslor ser vi fotbollsälskare ändå fram emot återstarten i Bundesliga trots att det innebär tomma läktare och ökad risk för smittspridning vilket vi verkligen hoppas på kan undvikas.

Tyska Polisen är inte glada

Ett efterlängtat stormöte mellan Borussia Dortmund och FC Schalke 04 väntar under lördagseftermiddagen men inför tomma läktare. Polisen i klubbarnas delstat är dock emot återstarten. Man är rädd att de så kallade spökmatcherna ändå kommer att bidra till att supportrar drabbar samman vilket utsätter poliserna för en stor hälsorisk.

Från polisens och polisförbundets sida motsätter sig de här spökmatcherna då de ser en fara med matcherna. De utgår från att inte alla supportrarna kommer stanna hemma. Att de kommer att träffas på ställen med risk för bråk. Då måste polisen ingripa. I coronatider innebär det en påtaglig risk och det vill de naturligtvis inte vara med om.

Hur som helst är vi idrottstörstande sportfånar uppenbart glada över att återigen, visuellt och spelmässigt, få kliva in i hetluften igen. Vi har väl aldrig varit så bettingtörstiga på högkvalitativ fotboll som nu. Tur då att Unibet erbjuder en underhållande kombo med både live streaming och livebetting, allt i ett!

Speltips Dortmund – Schalke 16/5

Den 11 mars var senast en match spelades i Bundesliga innan fotbollen i Tyskland stängdes ner. Nu när matcherna kommer igång i Bundesliga igen efter över två månaders uppehåll så är det lite lurigt att veta hur lagen och spelarna reagerar på matchtempot denna lördag 16/5.

När det gäller tabellplaceringarna i Bundesliga tabellen inför lördagens toppmöte Dortmund – Schalke så befinner sig hemmalaget på andra plats och Schalke på sjätte plats. Hela fjorton poäng skiljer lagen emellan. Och att Borussia Dortmund bara är fyra poäng efter ligaledarna Bayern München har man till viss del att tacka nyförvärvet norrmannen Erling Braut Håland som gjort dundersuccé sedan han värvades till klubben strax efter nyår från Salzburg. I ligadebuten gjorde han hattrick för sitt Dortmund och sedan har han bara fortsatt öst in mål. Kanske kom coronauppehållet väldigt olägligt för hans del? Det blir spännande att se om norrmannens form har bibehållits.

Oavsett Hålands målform ska Dortmund vara det bättre laget i jämförelse med Schalke. Vi tippar att Borussia Dortmund vinner över FC Schalke 04 till det boostade superoddset 10.00 som Unibet erbjuder nya kunder (annars oddset 1.52).

Borussia Dortmund - FC Schalke 04