Streama och spela på livebetting samt följ dagens oddstips inför CS:GO Grand Final i ESL One kvalet till Rio i Brasilien senare i höst. Söndagskvällen 17 maj 2020 ska krönas med stor europeisk Grand Final i Counter Strike ESL One (Rio – Brasilien) mellan danskarna i Astralis som möter G2 Esports. Grand Finalmatchen Astralis – G2 Esports drar igång klockan 20:00. Samtidigt spelas också en match om 5:e platsen i kvalet mellan svenska Ninjas in Pyjamas och Heretics för den som hellre vill se svenskar i hetluften denna söndagsafton.

Esport live streaming 17 maj 2020

Streama och spela på Esport som Counter Strike, League of Legends, Overwatch och Dota 2 under hela 2020 hos Unibet som erbjuder både gratis live streaming i högupplöst videoformat (via Twitch) samt odds och live betting direkt på hemsidan.

Dagens ESL One matcher 17/5

ESL One Kval – Grand Final (Europa)
20:00 Astralis – G2 Esports

ESL One Kval – Placeringsslutspel (Europa)
20:00 Ninjas in Pyjamas – Heretics

Båda matcherna finns att streama och betta live direkt på Unibets hemsida här!

CS:GO speltips Astralis – G2 Esports

Het och urjämn grand finalmatch väntas denna söndagkväll där danskarna får vårt förtroende på självaste Norges nationaldag 17 maj 2020. Astralis tippas som vinnare trots ett karthndikapp på -2.5 över G2 Esports till oddset 2.00 @ Unibet.

Union Berlin – Bayern München Live Stream & Speltips 17/5