Titta på FC Köln – Mainz live stream och Union Berlin – Bayern München live stream söndag 17 maj 2020 (17/5). Rygga också gärna vårt speltips inför den sistnämnda matchen med avspark kl. 18:00.

Union Berlin – Bayern München Live Stream

Streama alla Bundesliga matcherna, inklusive då Union Berlin – Bayern München live stream, direkt på Unibets hemsida här. Betta gärna odds live samtidigt också under tiden du tittar på matcherna i direktsändning på Unibet.se i mobilen, paddan eller datorn.

Det kostar ingenting att registrera konto på Unibet men du kan med fördel utnyttja den fina välkomstbonusen på 500% som du erbjuds vid registreringen eftersom du dels får 500 kronor extra direkt av Unibet när du sätter in bara 100 kr och dels så behövs det en liten peng inneståendes på spelkontot för att kunna se på sport live streaming. Så länge pengen finns där på konto kan du här lång tid framöver som helst streama sport utan att spendera en krona!

Bundesliga söndag 17 maj

15:30 FC Köln – Mainz
18:00 Union Berlin – Bayern München

Bundesliga måndag 18 maj

20:30 Bremen – Leverkusen

Speltips Union Berlin – Bayern 17/5

Fotbollssöndagen inleder med Bundesliga mötet FC Köln – Mainz med matchstart 15:30. Robin Quaison ska där återigen försöka göra mål för sitt Mainz vilket han varit lyckosam att göra flertalet gånger tidigare under fotbollssäongen. Därefter är det så dags för Bundesligaledaren Bayern München att gästa Union Berlin för kamma hem nya viktiga poäng.

Bayern München hade ett imponerande facit på femton raka tävlingsmatcher utan förlust i liga- och cupspel, varav 14 segrar, innan covid-19 slog till och stoppade ligan fram till nu. Union Berlin å sin sida är ett mittenlag i Bundesliga och växlar fina resultat med bottennapp på ett något oberäkneligt sätt. Visst skulle de kunna få in en fullträff mot Bayern München, särskilt nu efter ett långt uppehåll, men vi tror inte det är särskilt sannolikt. Bayern ska vara starkare än sin motståndare idag och vi tippar att Bayern kommer leda matchen både efter första och andra halvlek till det förhöjda oddset 1.90 hos Unibet.

ESL One Europa Grand Final 17/5 Speltips & Live Stream