Titta på det tyska fotbollsderbyt Hertha Berlin – Union Berlin live stream ifrån Bundesliga fredag 22 maj 2020. Kul är att få se den svenske anfallaren Sebastian Andersson i Union Berlin som gjort succé med sina många mål. Dessutom blir det en kamp mot de två norrmännen Rune Jarstein (målvakt) och Per Skjelbred (mittfältare) i motståndarlaget Hertha Berlin. Betta också på odds live under matchen när du streamar matchen för att höja fotbollsupplevelsen ytterligare ikväll.

Hertha Berlin – Union Berlin Live Stream

Fredagen 22/5 är kommen och vi kan glädja oss åt tysk ligafotboll från Bundesliga igen för andra helgen i rad sedan återstarten. Dagens enda Bundesligamatch på spelschemat är Berlinderbyt Hertha Berlin mot Union Berlin vilken du kan streama live på Unibet här med matchstart kl. 20:30.

Titta på alla Bundesliga matcher i direktsändning via livestreaming utan problem, inklusive Hertha Berlin – Union Berlin live stream också förstås.

Du måste vara inloggad på Unibet (registrera gratis konto snabbt och enkelt här) och pengar måste finnas på ditt spelkonto för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr.

TILL UNIBET >>

Bundesliga fredag 22 maj

20:30 Hertha Berlin – Union Berlin

Bundesliga lördag 23 maj

15:30 B. Mönchengladbach – Leverkusen
15:30 Freiburg – Bremen
15:30 Paderborn – Hoffenheim
15:30 Wolfsburg – Dortmund
18:30 Bayern München- Eintracht Frankfurt

Bundesliga söndag 24 maj

13:30 Schalke – Augsburg
15:30 Mainz – RB Leipzig
18:00 FC Köln – Düsseldorf

Speltips Hertha Berlin – Union Berlin 22/5

Hertha Berlin – Union Berlin är första Bundesliga matchen ut denna helg och fredagens enda från den tyska högstaligan. Sedan under lördag och söndag avlöper matcherna i en strid ström. Men här och nu fokuserar vi på ligaelvan Hertha Berlins möte med ligatolvan Union Berlin. Det skiljer endast en poäng mellan dem så ni förstår då vad poängen som det spelas om denna fredagkväll är värda. Vinner Hertha drar man ifrån Union ytterligare men förlorar de så är man plötsligt efter sin lokalkonkurrent.

Svårt att sia om formen

Efter den här långa uppehållsperioden är det otrolig svårt att ge sig på en gissning om formen hos Hertha Berlin och Union Berlin. Det enda vi har att gå på är perioden innan Bundesliga tog paus och då var det Hertha Berlin som fick hem flest poäng av de två under de sista tre matcherna. Dock ska sägas att Union Berlin mötte betydligt tuffare motstånd i sina matcher, däribland Bayern München som man fick stryk va med 0-2.

Tipset ett BLGM-spel

Ett Berlinderby är alltid hetare än deras övriga matcher i Bundesliga och vi kommer säkert få se extra heta känslor utspela sig på fotbollsplanen trots avsaknad av en påhejande och upphetsad publik. Vi testar BLGM-spelet inför matchen och oddset för att båda lagen gör mål ligger i skrivande stund på 1.66 hos Unibet.

Spela och vinn myntsäckar och gratissnurr