Se Wolfsburg – Dortmund i direktsändning via live stream i mobilen, paddan eller datorn lördag 23 maj 2020. Streama Bundesliga live på Unibet här och spela på liveodds under tiden för att få till en dunderstor underhållningsfaktor!

Wolfsburg – Dortmund Live Stream

Underbara fotbollslördag! För att inte missa dagens fotbollsbegivenheter så se för allt i världen till att vara inloggad på Unibet (registrera gratis konto snabbt och enkelt här) och se samtidigt till så att pengar finns på ditt spelkonto så att Bundesliga live streaming blir tillgängligt. Du får nämligen extraordinärt förnämliga 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500 kronor insatt direkt av Unibet när du sätter in endast 100 kr av dina egna pengar.

Perfekt att utnyttja denna bonus från Unibet då du sedan kan streama sport varje dag året om så länge någon krona finns kvar på spelkontot. Och då inkluderas också naturligtvis dagens eftermiddagsmatch Wolfsburg – Dortmund live stream.

Streama och betta odds på alla dessa Bundesliga matcher under helgen.

Bundesliga lördag 23 maj

15:30 B. Mönchengladbach – Leverkusen
15:30 Freiburg – Bremen
15:30 Paderborn – Hoffenheim
15:30 Wolfsburg – Dortmund
18:30 Bayern München- Eintracht Frankfurt

Bundesliga söndag 24 maj

13:30 Schalke – Augsburg
15:30 Mainz – RB Leipzig
18:00 FC Köln – Düsseldorf

Speltips Wolfsburg – Dortmund

Hetaste spelaren i Borussia Dortmund och kanske hela Bundesliga är unga norska stjärnlöftet Erling Håland född 2000. Håland har gjort dundersuccé i Dortmund och fullkomligen öst in mål under sin debutsäsong i tyska Bundesliga. Inte gjorde han heller någon besviken förra helgen när Bundesliga återstartade efter ett flera månaders uppehåll då han öppnade målskyttet i Dortmunds segermatch över Schalke med 4-0. Idag väntar ligasexan Wolfsburg på bortaplan men vi tvekar inte för ett ögonblick över att Erling Håland återigen kommer ställa till problem för motståndarna och åstadkomma ett par avslut på mål. Tillsammans med sina lagkamrater i Dortmund känner vi oss övertygade om att totalt minst 6 antal avslut på mål (över 5.5) kommer göras av bortalaget vilket vi spelar på till oddset 2.00 @ Unibet här.

Spela och vinn myntsäckar och gratissnurr