Se dagens direktsända fotbollsmatch Borussia Dortmund – Bayern München live stream och följ även gärna vårt speltips inför matchen som sparkar igång kl 18:30 tisdag 26 maj.

Dortmund – FC Bayern Live Stream 26/5

Vi går alltså en underbar tisdag 26/5 till mötes när vi får lov att se på massor av direktsänd Bundesliga fotboll via live streaming på Unibets hemsida här vilket då inkluderar toppmötet Borussia Dortmund – Bayern München. Se här dagens tyska fotbollstablå:

18:30 Borussia Dortmund – Bayern München
20:30 Bremen – Borussia Mönchengladbach
20:30 Eintracht Frankfurt – Freiburg
20:30 Leverkusen – Wolfsburg

Sport live streaming kan ses i vilken av dina skärmenheter du än vill titta på såsom exempelvis mobilen, läsplattan eller datorn. Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% bonus på din första insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr. Betta på odds med totalt 600 kronor!

Se på Borussia Dortmund – Bayern München live stream samt betta liveodds under tiden du tittar på matchen för att åtnjuta den solklart bästa sportupplevelsen online.

Speltips Dortmund – Bayern 26 maj

De största Bundesligamatcherna av dem alla i tysk ligafotboll är när Borussia Dortmund möter Bayern München. Och nu är det dags igen, och detta på en tisdag! Ja mycket trevligare fotbollstisdag kan vi inte önska oss i nuläget.

Inför matchen idag leder FC Bayern München Bundesliga tabellen med fyra poäng före Borussia Dortmund, som i sin tur är tre poäng före RB Leipzig på tredje plats. Skillnaden poängmässigt beror på två fler oavgjorda matcher för Dortmund jämfört med de vinster som Bayern lyckades ta istället. Båda lagen har annars hittills förlorat fyra matcher var under ligasäsongen.

Säkra vinster i omstarten

Efter uppehållet har det nu hunnits spela två omgångar i Bundesliga. Både Borussia Dortmund och Bayern München har visat att formen hållit i sig. Dortmund har tvålat dit Schalke hemma med 4-0 och Wolfsburg borta med 0-2. Bayern började omstarten i Bundesliga med att besegra Union Berlin på bortaplan med 0-2 och följde i lördags sedan upp med med en 5-2 vinst över Eintracht Frankfurt.

Målglada gäng möter varann

Det känns nästan osannolikt att två formstarka och målglada lag som Borussia Dortmund och Bayern München skulle gå mållösa i kvällens heta toppmöte. Visst att de stöter på tuffast tänkbara motstånd i varandra. Men med tanke på deras vassa anfallsvapen så bör båda lagen kunna göra mål på varandra idag.

Båda lagen gör mål i matchen Borussia Dortmund – Bayern München spelas till oddset 1.37 @ Unibet.

Spela och vinn myntsäckar och gratissnurr