Bundesliga live stream och ett speltips inför matchen RB Leipzig – Hertha Berlin kan vi glädja dig med denna vår-somriga lillördag 27 maj 2020. Förhoppningsvis får vi se Emil Forsberg spela för sitt RB Leipzig. I Hertha Berlins trupp finns ju också nordiska spelare att beakta i form av målvakten Rune Jarstein och mittfältaren Per Skjelbred.

Bundesliga Live Stream 27 Maj 2020

18:30 RB Leipzig – Hertha Berlin
20:30 Augsburg – Paderborn
20:30 Düsseldorf – Schalke
20:30 Hoffenheim – FC Köln
20:30 Union Berlin – Mainz

Unibet och bet365 erbjuder Bundesliga live streaming och massor av annan direktsänd sport. Alla sportevenemangen som har en särskild video-ikon på respektive sportsajter kan ses i alla dina skärmenheter, så det är bara att välja om du vill titta på live streamad sport i exempelvis mobilen, läsplattan eller datorn.

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet och bet365 för att live streaming ska bli tillgängligt.

Erbjudanden värda att beakta

Unibet erbjuder till exempel 500% bonus på din första insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr. Betta på odds med totalt 600 kronor och på köpet får du också se massor av direktsänd sport via live streaming.

Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+.

Se på Bundesliga live stream 27/5 hos någon av ovanstående spelbolag samt betta liveodds under tiden du tittar på matchen för att åtnjuta den solklart bästa sportupplevelsen online.

Speltips RB Leipzig – Hertha Berlin 27/5

RB Leipzig utklassade Mainz i förra omgången med hela 0-5 på bortaplan. Tyvärr fick vi inte se någon Emil Forsberg på planen då eftersom han precis börjat träna med laget efter en kortvarig frånvist på grund av sjukdom. Men RB Leipzig imponerade stort ändå trots svenskens frånvaro. Stor segerorganisatör får framförallt tillskrivas den tyske landslagsanfallaren Timo Werner som gjorde tre av de fem målen.

Bundesligaelvan Hertha Berlin blir ingen lätt motståndare för RB Leipzig då de också gjorde en strålande insats i sin senaste ligamatch mot lokalkonkurrenten Union Berlin som besegrades med 4-0. I den här matchen gjordes alla fyra målen i andra halvlek och noterbart är att de kom till genom fyra olika målskyttar. Fin bredd i anfallsvapnet således.

Vi testar ett överspel på antal mål i matchen RB Leipzig – Hertha Berlin där totalt över 3.5 mål spelas till oddset 2.12 @ Unibet.

Spela och vinn myntsäckar och gratissnurr