Streama danska fotbollsligan Superliga live och titta på AGF Århus – Randers FC live streaming en torsdag som denna 28/5 med matchstart kl. 19:00. Dessutom som extra grädde på moset har vi ett speltips på lut!

Aarhus – Randers Live Stream

Danska högstaligan i fotboll Superliga startar om idag med matchen AGF Århus – Randers FC torsdag 28 maj 2020. Du kan precis som vanligt streama alla de danska ligamatcherna live direkt på Unibets hemsida här!

AGF Århus – Randers F live stream är förstås extra intressant att få tag i under tider när väldigt få fotbollsligor återstartat ännu. Superliga kan nu sida vid sida med Bundesliga slåss om uppmärksamheten från oss fotbollstippare.

Streama o betta live på samma skärm

Unibet erbjuder inte bara högupplöst streaming direkt på hemsidan i mobil, platta och dator (om du är inloggad och har en liten peng insatt på spelkontot) utan har också ett fantastiskt spelutbud med mängder av oddsmarknader för matcherna i Superliga. Att kunna betta odds inför matcherna och även livebetting under själva matcherna spelas gör att spänningsmomentet är på topp!

Få 500% bonus på din först insättning hos Unibet vilket innebär att du får finfina 500kr av Unibet när du sätter in endast 100kr av egna pengar. Det leder till att sköna 600 kr omgående återfinns på ditt Unibet-konto! Allt går snabbt och enkelt med ett par knapptryckningar närdu registrerar dig för ett gratis konto hos Unibets här!

Speltips AGF Århus – Randers FC 28/5

Visst känner man samma sorts nervdaller som när det brukar vankas ligastart för en ny säsong. Nu befinner vi oss egentligen mitt uppe i den danska ligasäsongen i fotboll men eftersom den har haft ett uppehåll på ungefär två och en halv månad så känns det nästan som att dra igång en ligastart.

Mötet AGF Århus – Randers FC fullbordar den 24:e matchomgången i Superliga då detta var den enda matchen som inte hann spelas klart när ligan pausades i början på mars. AGF Århus (Aarhus) ligger just nu trea i ligatabellen på 40 poäng medan Randers är ligasjua på 34 poäng.

Utan att veta så mycket om formen hos lagen så kan vi ändå konstatera att svenske försvararen Niklas Backman samt danske försvararen Alexander Munksgaard, båda spelandes i Aarhus, saknas på grund av rött kort respektive för många gula kort. Randers trupp verkar enligt uppgifter vara intakt.

Båda lagen gör mål i matchen AGF Århus – Randers FC tippas till oddset 1.84 @ Unibet.

 

Spela och vinn myntsäckar och gratissnurr