Njut av Bundesliga fotboll i helgen! Bayern München – Düsseldorf live stream plus ett speltips har vi på lördagsbordet 30/5 hos Svenskt Spel.

Bundesligas lördagsmatcher denna vecka 30 maj 2020 är de flesta av dem väldigt tidiga sådana vilka alla utom en har avspark redan kl. 15:30 under lördagseftermiddagen. Undantaget är kvällsmatchen Bayern München – Düsseldorf som kickar igång 18:30 och det är inför just den matchen vi lägger vårt spelfokus.

Bundesliga fotboll 30 maj 2020

15:30 Hertha Berlin – Augsburg
15:30 Mainz – Hoffenheim
15:30 Schalke – Bremen
15:30 Wolfsburg – Eintracht Frankfurt
18:30 Bayern München – Düsseldorf

Bayern München – Düsseldorf Streaming

Unibet och bet365 erbjuder Bundesliga live streaming, vilket naturligtvis inkluderar Bayern München – Düsseldorf live stream, samt massor av annan direktsänd sport. Alla sportevenemangen som har en särskild video-ikon på respektive sportsajter kan ses i alla dina skärmenheter, så det är bara att välja om du vill titta på live streamad sport i exempelvis mobilen, läsplattan eller datorn.

Du måste vara inloggad och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet och bet365 för att live streaming ska bli tillgängligt.

Mycket bonuspengar att hämta

Unibet erbjuder till exempel 500% bonus på din första insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500kr av Unibet när du sätter in 100kr. Betta på odds med totalt 600 kronor och på köpet får du också se massor av direktsänd sport via live streaming.

Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+.

Se på Bundesliga live stream under hela året 2020, och alla åren efter det med, hos något av ovanstående spelbolag. Betta också liveodds under tiden du tittar på matchen för att åtnjuta den solklart bästa sportupplevelsen online.

Speltips Bayern – Düsseldorf 30/5

Frågan är om Bayern München avgjorde Bundesliga säsongen 2019/2020 när de i tisdags tog en viktig 0-1 seger på bortaplan mot ligatvåan Dortmund. Nu leder Bayern ligan med sju poäng vilket kan bli övermäktigt att ta igen för Dortmund. Och inte tror vi väl på ett bakslag i matchen mot Düsseldorf som inte direkt skämt bort sina fans med bländande spel den här säsongen. Snarare tror vi på en utskåpning från Bayern Münchens håll mot Düsseldorf. Ett Düsseldorf som befinner sig på sextonde plats av totalt arton lag i Bundesliga ska inte ha en chans mot ett urstarkt Bayern.

Asian handicap på Bayern München -2,5 tippas till oddset 1.61 @ Unibet.

Lycka till med era spel nu fotbollsvänner!

Elitloppet 2020 >> 10.00 i odds för Propulsion topp 3

Spela och vinn myntsäckar och gratissnurr