Idag är det den första fredagen i den första sommarmånaden juni 2020. Det firar vi med att titta och spela på tysk Bundesliga fotboll och matchen SC Freiburg – Borussia Mönchengladbach som sparkar igång kl. 20:30 denna fredag 5 juni.

Bundesliga streaming 5 juni

Streama fotbollsmatchen SC Freiburg – Borussia Mönchengladbach direkt på antingen Unibets hemsida här eller Bet365’s hemsida här med start klockan 20:30 och i kombination med Unibets livebetting ökar det spänningen i matchen ytterligare.

  • Du måste vara inloggad på Unibet och pengar måste finnas på ditt spelkonto hos Unibet för att sport live streaming ska bli tillgängligt. Få 500% i bonus på din första insättning hos Unibet vilket innebär att du får 500 kr av Unibet när du sätter in endast 100 kr av egna pengar.
  • Titta på livesport hos bet365! Geografiska begränsningar gäller. Ett positivt saldo krävs eller att ett giltigt spel har lagts de senaste 24 timmarna. GamblingTherapy.org. 18+.

Speltips Freiburg – Mönchengladbach 5/6

Freiburg jagar från sin nuvarande åttonde plats i Bundesligatabellen i första hand sjätteplatsen som i detta nu innehas av Wolfsburg som är fyra poäng före. Sjätteplatsen innebär kvalspel till Europa League. men visst skulle man gärna vilja byta plats med ligafyran Borussia Mönchengladbach som just nu har den sista Champions League platsen i behåll. Borussia Mönchengladbach är å sin sida endast fyra poäng bakom ligatvåan Dortmund och det skiljer endast i målskillnad gentemot RB Leipzig på tredje plats.

Även om Mönchengladbach har varit bättre än Freiburg totalt sett under de fyra senaste matcherna, sedan återupptagandet av Bundesliga, så har dras de med många skadedrabbade spelare för tillfället. Detta tror vi mycket väl kan påverka utgången i matchen och lirar därför, tvärtemot vad spelbolagen tror, Freiburg som vinnare i mötet till oddset 4.33 @ Bet365 som erbjuder nya spelare 100 % bonus upp till 1 500 kr i spelkrediter.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2020-06-05 kl. 09:39 men kan komma att ändras.