Leverkusen – Bayern München live stream och ett icke så spektakulärt speltips har vi lagt upp på Sveriges nationaldag och svenska flaggans dag 6 juni 2020. Vi ser fram emot att följa upp gårdagens fina spelvinst där vi satsade på vinst för Freiburg mot Mönchengladbach till superoddset 4.33!

Bundesliga live stream nationaldagen

Alla dagens Bundesliga matcher, som du ser nedan, kan du som vanligt streama live hos både Unibet och Bet365 som även båda två erbjuder livebetting under tiden du tittar. Men kom ihåg att du måste vara inloggad och ha en peng insatt på spelkontot för att kunna se på all sport live streaming. Men sedan kan du se på massor av sport i mobilen, plattan och datorn för all framtid så länge det åtminstone finns några korvören kvar ståendes på spelkontot.

Bundesliga lördag 6 juni 2020

15:30 Düsseldorf – Hoffenheim
15:30 Eintracht Frankfurt – Mainz
15:30 Leverkusen – Bayern München
15:30 RB Leipzig – Paderborn
18:30 Dortmund – Hertha Berlin

Leverkusen – Bayern München tipset 6/6

Ska det bli ligafemman Leverkusen som bryter Bayern München’s långa vinstsvit? Tio raka matcher utan poängförlust har det blivit i liga- och cupspel. Och Bayern har inte förlorat en tävlingsmatch sedan 7 december då man förlorade ytterst knappt med 2-1 mot Borussia Mönchengladbach. Leverkusen har också spelat bra då de har vunnit tre och endast förlorat en match sedan återupptagandet av Bundesliga fotbollen i mitten av maj. Spelpengen idag satsas på att båda lagen gör mål till oddset 1.44 @ Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet 2020-06-06 kl. 07:57 men kan komma att ändras.

Spela och vinn myntsäckar och gratissnurr