Semifinal i fotboll ska spelas idag, tisdag 9 juni 2020, i tyska cupen DFB Pokal mellan FC Saarbrücken och Bayer Leverkusen. Matchstart sker kl. 20:45. Du kan både streama och betta odds live på matchen hos Unibet.

Speltips Saarbrücken – Leverkusen

Fyra matcher vardera har FC Saarbrücken och Bayer Leverkusen vunnit för att komma till dagens semifinal i tyska cupen DFB Pokal 2020. På ett nästan sagolikt sätt har Saarbrücken tagit sig till semifinalen genom att i fyra gastkramande matcher besegrat sina motståndare med uddamålet i allihop. Det som gör bedriften än mer anmärkningsvärd är att Saarbrücken spelar i den tyska fjärde divisionen Regionalliga Sudwest. Det är starkt för ett sådant lag att ta sig så här långt i cupen. Bundesligaklubben Leverkusen är naturligtvis storfavorit att vinna dagens semifinalmatch.

Vi tippar att inte båda lagen gör mål till oddset 1.85 @ Unibet.

Spela och vinn myntsäckar och gratissnurr