Det kunde ha varit ett stort mästerskap som pågick nu men i brist på det så finns det en hel del annat att se fram emot denna måndagskväll. Normalt sett slutar de stora fotbollsligorna i maj men pga läget i världen så har saker och ting förändrats. Det positiva ur fotbollssynvinkel är att vi har 3 matcher från Allsvenskan, 3 matcher från Serie-A, 2 matcher från La Liga och 1 match från Premier League att se fram emot.

Allsvenskan 22 juni

19:00 Helsingborgs IF – IF Elfsborg
19:00 IFK Göteborg – Mjällby AIF
19:00 IK Sirius – BK Häcken

Serie-A 22 juni

19:30 Fiorentina – Brescia
19:30 Lecce – Milan
21:45 Bologna – Juventus

Läs: Serie A Live Stream

La Liga 22 juni

19:30 Villarreal – Sevilla
22:00 Leganes – Granada

Läs: La Liga Live Stream

Premier League 22 juni

21:00 Manchester City – Burnley

Dagens järva speltips

Ikväll vänder vi blickarna mot Premier League och matchen mellan Manchester City och Burnley. City har som bekant en stark offensiv att tillgå i sin trupp. City brukar ha lätt för Burnley och tittar man på resultatraden de senaste 4 matcherna så har Guardiolas gäng vunnit med 4-1, 1-0, 5-0, 5-0. Det gör att vi testar speltipset mer än 3,5 mål för hemmalaget till oddset 2.60 @unibet

Senast när city vann över Arsenal med 3-0 så såg Kevin De Bruyne pigg ut och han bildade mittfält tillsammans med David Silva och Gündogan. Framför sig fick Jesus chansen och på ytterkanterna fick vi se Sterling och Mahrez. Guardiola brukar dock vara känd för att rotera i startelvan men oavsett så är offensiven Premier Leagues bästa. Manchester City kommer inte kunna ta in försprånget till Liverpool men det såg motiverat ut mot Arsenal senast och så länge som det finns en teoretisk chans kommer laget trumma på.