Varmt och soligt väder väntar i några dagar i stora delar av Europa. I Sverige kommer vi kunna räkna med upp emot 30 grader 4 dagar i streck. När det är veckomatcher som ikväll så spelar lagen sent och den värsta värmen har då hunnit lägga sig.

Dagens speltips i Premier League

Idag är det ett härligt utbud av matcher. I Premier League finns det en hel del intressanta matcher med spelvärde i. Vi har hittat två matcher där vi ser en chans att få kassan att växa.

Newcastle – Aston Villa: Det brukar bli målsnålt när de här båda lagen möts. 2-0, 2-0, 1-1, 0-0, 1-1, Det gör att vi testar ett underspel. Mindre än 2,5 mål i matchen rekas till oddset 1.70 @unibet

Wolverhampton – Bournemouth: Wolves har en härlig trupp med mängder av tekniska portugiser som gör att man spelar väldigt bra passorienterad fotboll längs med backen. Två formkurvor på dessa lag som pekar åt olika håll. Bournemouth släpper in mängder med mål och det kan blir svårt att hålla tätt mot Wolves offensiv. Den enda som håller måttet i Bournemouths backlinje är Nathan Ake men annars är det för slätstruket. Vi testar rak etta på Wolverhampton till oddset 1.58 @unibet.

Oddsen på våra speltips är löpande och kan komma att ändras.

Se upp för:

Vi skulle avstå spel på topplagen Manchester United och Liverpool idag. United möter ett Sheffiield United som förlorade klart senast med 3-0 borta mot Newcastle. Men Sheffield åkte på en tidig utvisning i andra halvlek och sen rann det iväg. Vi tror att man är rejält revanchsugna här och kommer inte ge sig i första taget. United blev bättre senast när Pogba fick hoppa in efter sin långa skadefrånvaro. United är så klart favoriter men vi tror att Sheffield kan ställa till det i kampen om Champions League platserna.

Liverpool kommer inom kort spela hem Premier League titeln. Det tror jag vi alla är överens om. Dock har formen varit lite knackig sista tiden (även innan coronauppehållet). 1 vinst på de 5 senaste matcherna för Liverpool. Senast gick också mittbacken Matip sönder och frågan är hur allvarlig den skadan är eller om han är tillgänglig för spel. Crystal Palace har farliga kontringsspelare där Zaha är ett orosmoment för alla lag i ligan.

Såhär spelas kvällens matcher i Europa:

England: Premier League

19:00 Manchester Utd – Sheffield Utd
19:00 Newcastle – Aston Villa
19:00 Norwich – Everton
19:00 Wolves – Bournemouth
21:15 Liverpool – Crystal Palace

Spanien: LaLiga

19:30 Alaves – Osasuna
19:30 Real Sociedad – Celta Vigo
22:00 Real Madrid – Mallorca

Läs: La Liga Live Stream

Italien: Serie-A

19:30 Inter – Sassuolo
21:45 Atalanta – Lazio
21:45 Roma – Sampdoria

Läs: Serie A Live Stream