Den gamla damen har grepp om Serie-A titeln den här säsongen och toppar ligan 4 poäng för Lazio. Det är ett skadedrabbat Juventus som tar emot Lecce hemma men truppen är bred och det ska väl inte vara några problem att vinna över laget från Apulien.

Speltipset

serie-a speltipsGårdagens speltips satt där vi tippade ett överspel på Chelsea – Manchester City och vi har ett bra facit den här veckan där det mesta gått in. I kvällens drabbning som är den enda matchen som spelas i Serie-A  får Juventus klara sig utan följande spelare:

Alex Sandro(Knäskada), Chiellini G.(Skada), Danilo(Röda kort), De Sciglio M.(Lårskada), Higuain G.(Lårskada) och Khedira S.(Lårskada).

Offensiven senast mot Bologna bestod av Bernadeschi, Dyabala och Ronaldo. Förmodligen startar samma fronttrio även ikväll. Lecce har problem försvarsmässigt och det kommer bli jobbigt mot Juventus offensiv. Tre raka förluster och på dessa matcher har man släppt in hela 15 mål. All fokus kommer vara att försöka täta till bakåt men det känns nästan som en omöjlighet när säsongens tuffaste bortamatch väntar.

Överspel

Vi tror att Juventus kommer ösa på och kommer inte släppa till något i kampen om Serie-A titeln. Den 4 poängs marginal man har till Lazio vill man behålla. Får man bara hål på Lecce som kommer det här kunna rinna iväg. En av ligans bästa offensiver mot ligans sämsta försvar. Lecce har släppt in 60 mål den här säsongen vilket är 10 mål mer än Brescia på sista plats. Därför tror vi på ett överspel i antal mål där fler än 3.5 mål i matchen rekas till oddset 1.98 @unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras)

Juventus – Lecce har matchstart 21:45 Läs: Serie A Live Stream

I övrigt är det ont om matcher i fotbollseuropa ikväll. Vi hittar en match i Spanien där Sevilla tar emot Valladolid hemma. Hemma i Sverige får vi vända blickarna mot Superettan där Norrby IF gästas av Östers IF.