Igår fick vi in speltipset där Chelsea tog sig vidare mot Leicester i FA-cupens kvartsfinal. Det satt dock hårt åt då gästerna var pressade av hemmalaget och kunde mycket väl släppt in både 1 och 2 mål i början. Men ett mål av Ross Barkley frälste Chelsea denna kvällen och således vårt speltips att Chelsea skulle ta sig vidare.

Kvällens Premier League möte.

Idag möter Crystal Palace Burnley i dagens enda Premier League match. Det är två mittenlag som möts i tabellen. Båda lagen står på 42 poäng vilket innebär att man säkrat Premier League spel även nästa säsong. Man brukar säga att det krävs ca 38 poäng för att hänga kvar i Premier League och det gör att båda lagen kommer kunna spela avslappnat. Det finns heller ingen anledning till att något av lagen skulle backa hem och vara rädda om poängen. Därför hoppas vi på en öppen match med mycket målchanser.

speltipset

Vi tror på en svängig match och eftersom båda lagen inte direkt öser in mål så kommer vi istället titta närmare på ett hörnspel. Som vi nämnde innan så kommer matchen att svänga fram och tillbaks där inget av lagen borde backa hem. Därav leder vårt speltips till fler än 10.5 hörnor i matchen som synas till oddset 1.87 @unibet.

hörnspel odds

(Oddsen är löpande och kan komma att ändras)

Kvällens matcher i Europa

Det är ont om sevärda matcher ikväll men 1 match från Spanien och 2 matcher från Allsvenskan att sätta tänderna i.

Spanien: LaLiga

22:00 Getafe – Real Sociedad

Sverige: Allsvenskan

19:00 BK Häcken – Helsingborgs IF
19:00 Varberg BoIS – Falkenbergs FF

Lycka till med era rekar ikväll!