Manchester City förlorade konstigt nog mot Southampton borta senast och lär vara revanchsugna här mot ett omotiverat och skadeskjutet Newcastle.

Många borta i Newcastle

Speltips premier leagueSkatorna är minst sagt skadedrabbade inför kvällens möte. De spelare som är skadade och missar matchen är: Clark C.(Vristskada), Hayden I.(Lårskada), Lejeune F.(Lårskada), Longstaff S.(Lårskada). Dessutom är följande spelare tveksamma till start: Almiron M.(Lårskada), Carroll A.(Ljumskskada), Lascelles J.(Vristskada), Saint-Maximin A.(Skada). Det finns risk för att det här kan rinna iväg rejält om Manchester City har en bra dag på Etihad Stadium.

speltips

Vi testar ett handicapspel där Manchester City vinner matchen med minst 3 mål till oddset 1.77 @Unibet. Det vill säga att Manchester City får inleda matchen med -2 mål men ändå vinner den. Vi tror också att det här kan rinna iväg målmässigt. Därför kör vi även ett överspel med fler än 3.5 mål i matchen.

Över 3.5 mål i matchen testas till oddset 1.88 @unibet

Manchester City – Newcastle har matchstart 19.00