Igår hittade vi rätt med Manchester City – Newcastle där vi trodde på storseger för City och många mål i matchen. Tillställningen slutade 5-0 till hemmalaget efter mål av: Jesus, Mahrez, Självmål, D Silva och Sterling.

Speltips premier leagueLurigt idag

Tycker inte att det är helt enkelt att hitta matcher idag med spelvärde i men två lag som inte direkt har något att spela för är Everton och Southampton. Båda lagen har säkrat kontraktet och kan inte heller nå Europaspel. Därför tänker vi att det kommer bli en öppen match där inget av lagen prioriterar defensiven. Alltså man kommer inte ha ett defensivt tänk när man går in i matchen. Båda lagen har okej form och vi tänker att man hittar nätet minst en gång var.

Vårt speltips BLGM till oddset 1.75 @Unibet.

Här hittar ni övriga matcher som spelas i Europa idag.

England: Premier League

19:00 Bournemouth – Tottenham
19:00 Everton – Southampton
21:15 Aston Villa – Manchester Utd

Italien: Serie-A

19:30 Spal – Udinese
21:45 Verona – Inter

Spanien: LaLiga

19:30 Eibar – Leganes
19:30 Mallorca – Levante
22:00 Ath. Bilbao – Sevilla