Emil Forsberg och RB Leipzig gör ikväll, torsdag 13 augusti 2020, upp med Atletico Madrid om en semifinalplats i Champions League. Senast en svensk var med och vann Champions League var Henrik Larsson 2006 när han fick lyfta segerbucklan tillsammans med lagkamrater som t.ex. Ronaldinho, Lionel Messi, Carles Puyol, Xavi, Andrés Iniesta, Gianluca Zambrotta, Javier Saviola, Deco i FC Barcelona. Inte likt så stor stjärnstatus har spelarna i RB Leipzig som Henke Larssons polare i Barca precis men de kan likväl nå lika långt som dem för 14 år sedan. Men det första hindret mot titeln just nu är ett formstarkt Atletico Madrid som nyligen slutade trea i La Liga efter Real Madrid och Barcelona.

Fotboll torsdag 13 augusti 2020

Champions League kvartsfinal
21:00 RB Leipzig – Atletico Madrid

Allsvenskan
19:00 AIK – Östersunds FK
19:00 IF Elfsborg – Falkenbergs FF
19:00 IFK Norrköping – Hammarby IF
19:00 IK Sirius – Helsingborgs IF
19:00 Kalmar FF – IFK Göteborg
19:00 Varberg BoIS – BK Häcken

Speltips RB Leipzig – Atl. Madrid 13 aug

Efter en snabb koll på RB Leipzig’s respektive Atletico Madrid’s matchresultat senaste månaderna kan vi konstatera att båda lagen nästan aldrig förlorar. RB Leipzig har förlorat en på sina tio spelade matcher efter att fotbollen återigen kom igång. Då förlusten kom var det Dortmund som stod för motståndet. Atletico Madrid har på sina elva matcher inte förlorat någon match. Båda lagen är offensivt lagda och gör väldigt ofta mål i sina matcher, i många av dem flera stycken dessutom.

Med tanke på att både RB Leipzig och Atletico Madrid innehar fin form och är väl bevandrade med hur man hittar nätmaskorna med bollen så tippar vi att båda lagen gör mål till oddset 2.00 @ Unibet>>Sätt in 100 kr och få ett gratisspel på 100 kr.

Jalla nätcasino med toksnabba insättningar och uttag