Betta på stormötet FC Barcelona – Bayern München som spelar kvartsfinal i Champions League fredag 14 augusti 2020. Speltipset är skrivet, vilket du har möjlighet att läsa längre ner i detta inlägg, och nu inväntar vi bara på att domaren ska blåsa igång härligheten klockan 21:00.

Inför Barca – Bayern

Mycket bättre fredagsunderhållning kan vi inte önska oss när vi idag dukar upp spelbordet inför helgen med kvartsfinal i Champions League mellan FC Barcelona och Bayern München. En match som många gärna sett som en avslutande finalmatch istället. Bayern och Barca är fjärde respektive femte mest framgångsrika i Champions League genom historien med fem titlar vardera. Ingen av de övriga kvarvarande klubbarna i årets Champions League har ens vunnit en enda titel hittills. Så med tanke på detta är det kanske synd att just dessa lag som är så historiskt framgångsrika i Champions League får möta varandra redan i en kvartsfinal. Vinnaren ikväll får i semifinalen möta antingen Lyon, som överraskande slog ut Juventus i åttondelen, eller Manchester City vilka gör upp om semifinalplatsen under morgondagen lördag kväll.

Speltips Barcelona – Bayern 14 aug

Barcelona gick bet om La Liga titeln i år då Real Madrid spelade bättre än dem under sommaren och knep därför ligatiteln framför näsan på Barca. Vi har fått se ett Barcelona där Messi verkar vara oumbärlig för laget. Senaste tiden har Barcelona vunnit fem av de sex senaste matcherna och i de tre allra senaste har Messi gjort mål i var och en av dem med resultatet totalt fyra gjorda mål i dessa. En Lionel Messi i toppform behövs idag när man möter ett Bayern München som verkar i det närmaste oslagbara för tillfället. Vad sägs om idel vinster sedan den 9:e februari då man lirade oavgjort 0-0 mot RB Leipzig. Efter det har Bayern spelat nitton matcher och vunnit dem allihop! Chelsea slog man i lördags till exempel med 4-1 och slog ut dem med totalt 7-1 i målskillnad över två matcher i åttondelsfinalen. Inte så konstig då att Bayern München är favorit att vinna över FC Barcelona enligt spelbolagen då. Dock känner vi inte oss så säkra på Bayern vinst då man aldrig vet vad Messi och kompani i Barca kan hitta på. Däremot känner vi oss säkrare på att båda lagen kommer går ifrån fotbollsplanen med att ha gjort mål på sina motståndare.

Även om oddset inte är det högsta precis för ett BLGM-spel så kan vi inte låta bli att spela ett odds på att båda lagen gör mål till 1.40 gånger pengarna hos Bet365.

Bet365 erbjuder nya spelare 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter vid första insättningen

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Jalla nätcasino med toksnabba insättningar och uttag