PSG – Bayern München spelar Champions League final söndag 23 augusti 2020. Speltips, odds och tv-kanal inför CL-finalen Paris SG mot Bayern München 23/8 som har avspark kl. 21:00 hittar du här!

Betta odds live under matchens gång på Bet365 eller Unibet!

Erbjudande från Unibet >>

PSG - Bayern München Champions League Final

Snart är det äntligen dags för final i Champions League vilket innebär att du kan utnyttja Unibets superodds: fem gånger pengarna på Paris Saint-Germain! Superodds är tillgängliga från kl. 09.00 på matchdagen och kan användas enbart en gång per match och begränsning i maxinsats gäller.

Inför PSG – Bayern 23 augusti

Det är två rättmätiga lag att träffas i en Champions League final idag när PSG och Bayern München gör upp om vilken fotbollsklubb som är allra bäst i Europa. Både PSG och Bayern München har slagit ut högkvalificerade motståndare på vägen till finalen. PSG sparkade ut Dortmund i åttondelsfinalen med totalt 3-2 i målskillnad. I kvarten besegrades Atalanta med 2-1 och i semin avfärdade man RB Leipzig med 3-0. Bayern Münchens slutspelsväg till finalen togs först via 7-1-krossen av Chelsea i åttondelen. Den storkrossen följdes upp av ännu en sådan när Messi och Barcelona fick känna på Bayerns obarmhärtighet i en kvartsfinalmatch som slutade hela 8-2 till tyskarna. Sedan fick man lite oväntad hjälp av Lyon som i sin kvartsfinal besegrade förhandsfavoriten Manchester City och som därmed blev Bajerns motståndare i semin. Väl där så gjorde Bayern München sin vana trogen slarvsylta av sin motståndare och Lyon fick respass ur turneringen via en 3-0 förlust.

Dagens Champions League final 2020 mellan PSG och Bayern München direktsänds på TV6 och Viaplay.

Speltips PSG – Bayern München 23/8

Var vi tvungna att förutse en vinnare i dagens Champions League final så skulle vi satsa vår spelpeng på Bayern München. Men vi är något osäkra på vad PSG faktiskt kan ställa till med. Det är ju minst lika stora världsspelare som huserar i PSG’s lagtrupp som i Bayern Münchens dito. Samtidigt visar inte de tidigare resultaten mellan dessa båda storlag på något jättetydligt sätt vem som har det psykologiska övertaget över den andre. Även om Bayern vunnit deras två senaste möten så har vi också fått se PSG vinna två av deras fem senaste inbördes matcher.

2018-07-21 Bayern München – PSG 3 : 1 (International Champions Cup)
2017-12-05 Bayern München – PSG 3 : 1 (Champions League)
2017-09-27 PSG – Bayern München 3 : 0 (Champions League)
2000-10-18 Bayern München – PSG 2 : 0 (Champions League)
2000-09-26 PSG – Bayern München 1 : 0 (Champions League)

Matchformen fenomenal

Intressant är att båda finallagen kommer till kvällens Champions League final med oerhört bra matchform. Bayern München får nog ändå sägas ha årets starkaste resultatfacit med 25 vinster och 1 oavgjord på årets 26 spelade tävlingsmatcher. Det ska ställas i jämförelse med PSG’s matchfacit på 20 segrar, 2 oavgjorda och 1 förlust på totalt 23 tävlingsmatcher.

Är det något som PSG och Bayern München också har gemensamt så är det att de verkligen kan göra mål. Många är de matcher som slutat med stora vinstmarginaler genom det senaste året. Även om de nu också stöter på varandra brutalt starka försvarsuppställningar så talar mycket för att det kommer göras en del mål ikväll eftersom anfall ändå är bägges starkaste vapen.

Måltipset över 2.5

Slutklämmen på hela resonemanget ovanför kommer nu. Med form och målfarlighet inberäknat i reken inför finalmatchen mellan PSG och Bayern München så testar vi spel på att det kommer göras minst 3 mål under ordinarie tid till oddset 1.40 @ Betfair.

Bästa fotbollsmatcherna 23 aug

Ligue 1 (1:a omgången)
13:00 Monaco – Reims
15:00 Lorient – Strasbourg
15:00 Nimes – Brest
17:00 Nice – Lens

Allsvenskan (Omgång 17)
14:30 IF Elfsborg – Östersunds FK
14:30 Malmö FF – Falkenbergs FF
17:30 AIK – Helsingborgs IF
17:30 Varberg BoIS – Örebro SK

Champions League final
21:00 PSG – Bayern München

Hämta fina välkomstbonusar nu

Spelbolagen har i enlighet med spellagen omformat sina välkomsterbjudanden till nya spelare och nu liknar varandra i allt större utsträckning än tidigare. Se här vad du kan hämta hem idag:

 

Jalla nätcasino med toksnabba insättningar och uttag