Europa League och Champions League fotbollen är över för den här säsongen och måndagens fokus riktas mot en svensk fotbollsplan vid namn Östgötaporten där IFK Norrköping tar emot BK Häcken i Allsvenskan måndag 24 augusti 2020.

Då Allsvenskan precis tagit steget över till den andra halvan av säsongen och just vänt så är det nu alltså återigen dags för IFK Norrköping och BK Häcken att mötas. Senast, den sjätte augusti, så hemmavann Häcken över Norrköping med 2-1. Är det läge för revansch månne?

Speltips Norrköping – Häcken 24/8

IFK Norrköping blev ett vinnande lag igen när man bortabesegrade IFK Göteborg med 1-3 efter en liten svacka med fem raka matcher utan vinst varav de tre senaste hade slutade med förlust. Kanske är det början på en lika fin period som man hade inledningsvis av säsongen?

BK Häcken är bara en poäng bakom IFK Norrköping i den Allsvenska tabellen. Ett jämnt möte förväntar vi oss idag eftersom senaste mötet, för bara drygt ett par veckor sedan, var en oerhört jämn tillställning. Det kändes som om Häcken hade matchen någorlunda i kontroll efter sitt 2-0 mål i den 63:e matchminuten och Norrköpingsspelaren Filip Dagerstål dessutom precis dessförinnan hade blivit utvisad. Trots det fick vi ändå känna av ett nervpiller de sista självande minuterna av matchen när Norrköping reducerade i 88:e. Men det blev inga fler mål och BK Häcken kunde alltså gå av planen som segrare.

Idag tror vi det är IFK Norrköpings tur att vinna och lirar därför oddset 2.21 på hemmavinst hos Betsson.

Svensk fotboll 24 augusti 2020

Allsvenskan
19:00 IFK Norrköping – BK Häcken
19:00 Kalmar FF – Mjällby AIF

Superettan
19:00 Akropolis IF – Degerfors IF
19:00 IK Brage – Dalkurd FF

Betta med extra bonuspengar 2020

 

Jalla nätcasino med toksnabba insättningar och uttag