Hockey ska här spelas i SHL för fulla muggar och tipset är framrekat inför Skellefteå mot Frölunda. Frölunda HC har imponerat furstligt. Inte bara för att de vunnit sina två första matcher utan också för att de gjort det utan att släppa in ett enda mål hittills. Men nu möter man Skellefteå AIK som är rejält revanschsuget efter 1-4 förlusten senast hemma mot Örebro HK.

Inför SHL matcherna 1 okt

Full omgång hockeymatcher ska spelas i SHL denna torsdag 1 oktober 2020. För de flesta lagen gäller det match nummer tre för säsongen förutom för fyra av dem där Malmö och Djurgården endast spelat en match tidigare samt att Färjestad och HV71 redan hunnit med tre matcher vardera. Trots tre spelade matcher för HV71 ligger de sist i SHL tabellen. Luleå, Frölunda, Örebro och Rögle är enda lagen med full pott poäng så här långt.

Hockeyschemat SHL 1/10

19:00 Djurgårdens IF – Malmö Redhawks
19:00 IK Oskarshamn – Färjestad BK
19:00 Leksands IF – Örebro HK
19:00 Linköpings HC – Brynäs IF
19:00 Luleå HF – HV71
19:00 Skellefteå AIK – Frölunda HC
19:00 Växjö Lakers – Rögle BK

Hockeytipset Skellefteå – Frölunda

Frölunda HC imponerar med sina två vinster över HV71 och Djurgården i inledningen av SHL. Skellefteå AIK blandar och ger med en knapp vinst efter förlängning mot Leksand och en tung förlust på hemmais med 1-4 mot Örebro. Vi tänker att Skellefteå idag kommer försöka spela väldigt defensivt och täppa till bakåt i första hand för att på så sätt hålla siffrorna nere. Sedan är det kontringshockey som gäller för hemmalaget. Vi vågar inte säga att det kommer räcka för poäng idag men vi tror definitivt man kan hålla siffrorna nere skapligt, i alla för att vårt speltips på att det totalt görs under 5.5 mål i matchen ska gå in. Oddset för ett sådant spel ligger i skrivande stund på 1.71 @NordicBet.

Bästa spelbolagen 2020

Ta för dig av så många spelbonusar du vill, varför inte spela med mer pengar än man själv satt in?

Liverpool – Arsenal Live Stream & Speltips EFL Cup 1/10

Hockeytipset SHL 1/10 Frölunda - Skellefteå