Även om Liverpool – Arsenal live stream och livebetting i engelska ligacupen EFL Cup (Carabao Cup) blir vårt huvudfokus torsdag 1 oktober 2020 så innebär det inte att det saknas alternativa fotbollsmatcher att streama och betta på denna torsdagskväll. Vi har en välfylld fotbollstablå att välja rafflande fotbollsmatcher

Streama fotboll live 1 okt 2020

Idag kan vi exempelvis streama matcher i Europa League med lag som t.ex. Milan, Tottenham, FC Köpenhamn, Rosenborg och KuPS. I La Liga kan vi se bl.a. Barcelona och Sevilla. Så har vi också flera EFL Cup matcher att titta där mötet Liverpool – Arsenal utgör vårt matchalternativ nummer ett i afton.

Du visste väl att de tre spelbolagen betsson, bet365 och unibet erbjuder live streaming samt även livebetting direkt i mobilen, paddan och datorn. Annars vet du det nu!

Registrera dig helt fritt hos spelbolagen betsson, bet365 eller unibet och bara du är inloggad och har pengar ståendes på spelkontot sär det fritt fram att streama massvis med sport, inklusive fotboll. Registreringen hos spelbolagen är gratis och går görfort!

Dagens fotbollstreaming tablå 1/10

Alla fotbollsmatcher nedan, utom dem med svenska lag inblandade, kan streamas live hos betsson, bet365 eller unibet. Varför man inte kan streama matcher med svenska lag inblandade hos spelbolagen beror på geografiska rättigheter att visa matcher.

Engelska Ligacupen åttondelsfinaler:
18:30 Brentford – Fulham
20:00 Aston Villa – Stoke
20:45 Liverpool – Arsenal

La Liga:
19:00 Ath. Bilbao – Cadiz CF
19:00 Sevilla – Levante
21:30 Celta Vigo – Barcelona

Europa League kval:
17:30 CFR Cluj (Rou) – KuPS (Fin)
19:00 Ararat-Armenia (Arm) – Crvena zvezda (Srb)
19:00 Charleroi (Bel) – Lech (Pol)
19:00 Din. Zagreb (Cro) – F. Tallinn (Est)
19:00 Liberec (Cze) – APOEL (Cyp)
19:00 Malmö FF (Swe) – Granada (Esp)
19:00 Rosenborg (Nor) – PSV (Ned)
19:30 H. Beer Sheva (Isr) – Plzen (Cze)
20:00 Dynamo Brest (Blr) – Ludogorets (Bul)
20:00 FC Köpenhamn (Den) – Rijeka (Cro)
20:00 Legia (Pol) – Qarabag (Aze)
20:00 Sarajevo (Bih) – Celtic (Sco)
20:00 St. Liege (Bel) – MOL Fehervar (Hun)
20:30 Basel (Sui) – CSKA Sofia (Bul)
20:30 Dundalk (Irl) – Klaksvik (Fai)
20:30 Young Boys (Sui) – Tirana (Alb)
20:45 AEK (Gre) – Wolfsburg (Ger)
20:45 Rangers (Sco) – Galatasaray (Tur)
21:00 Rio Ave (Por) – Milan (Ita)
21:00 Sporting (Por) – LASK (Aut)
21:00 Tottenham (Eng) – M. Haifa (Isr)

Liverpool – Arsenal tipset 1/10

För andra gången på bara tre dagar möts återigen Liverpool och Arsenal. I måndags möttes de i Premier League och då slutade matchen med Liverpool seger 3-1 på hemmaplan. Mané, Robertson och Jota gjorde målen för Liverpool medan Lacazette satte Arsenals mål. Bollinnehavet skrevs 66%-34% vilket visar på ett mäktigt spelvövertag för Liverpool. Och 21 målchanser för Liverpool jämfört med Arsenals 4 bekräftar bara matchscenariot. Ingenting tyder på att vi ska få se någon annorlunda matchbild idag när de möts ännu en gång på Anfield i Liverpool, den här gången i engelska Ligacupen’s åttondelsfinal.

Liverpool vinner över Arsenal i engelska Ligacupen 1 oktober till oddset 1.91 @unibet.

Unibet live TV

Alla kunder på Unibet med pengar på kontot har tillgång till Unibets live stream som låter dig följa din favoritsport i realtid. På Unibet TV kan du streama live fotboll från Europas, Australiens, Brasiliens och USA:s största ligor, spana in deras hockey stream eller varför inte lägga ett bet samtidigt som du följer Unibet TVs NBA stream? Du har omedelbar åtkomst till din favoritsport eller -liga när som helst, tack vare Unibets live stream. Glöm inte att Unibet även erbjuder odds och live streaming för andra populära sporter så som tennis, snooker, dart och mer. Du kan minst sagt välja och vraka!

Liverpool - Arsenal Live Stream & Speltips EFL Cup 1/10