bet365

Hockeylördag 17/10 består av en härligt full SHL-tablå och dagens utvalda hockeymatch är Färjestad BK’s hemmamatch mot gästande serieledarna Frölunda HC.

SHL lördag 17 oktober 2020

15:15 IK Oskarshamn – Örebro HK
15:15 Leksands IF – Rögle BK
15:15 Malmö Redhawks – Luleå HF
15:15 Växjö Lakers – Brynäs IF
18:00 Djurgårdens IF – HV71
18:00 Färjestad BK – Frölunda HC
18:00 Skellefteå AIK – Linköpings HC

Hockeytipset Färjestad – Frölunda 17/10

Färjestad BK har repat mod efter en trög start på hockeysäsongen. Visserligen förlorade man mot Skellefteå senast men det var en ytterst knapp 1-0 förlust på bortais mot SHL’s just nu fjärde bästa lag. Dessförinnan hade Färjestad rakat hem två vinster på rad mot LHC och HV71.

Frölunda HC har tagit sig upp i tabelltopp efter fyra raka vinster. De två senaste segrarna har sannerligen inte varit några solklara vinster på något sätt. Skellefteå besegrades först efter en avgörande straffläggning och Växjö slog man i matcher efteråt med 3-2. Bägge matcherna spelades i Frölundas hockeyarena Scandinavium i Göteborg. Sanningen är att Frölunda kanske inte skulle befunnit sig i toppen av tabellen om det inte vore för att fem av deras sju matcher som spelats hittills avgjorts på hemmais. Nu är det ett Färjestad som hittar alltmer rätt på isen och dessutom lirar på sin egen hemmais idag som väntar Frölunda.

Det är inte utan att vi tycker det luktar hemmaseger inför hockeylördagens huvudmatch Färjestad BK – Frölunda HC. Hemmavinst tippas till oddset 2.95 @NordicBet.

Våra tre favorit-spelbolag när det gäller spel på hockey är:

Inter – Milan Live Stream & Speltips Serie A 17/10