AC Milan – Lille i Europa League torsdag 5 november visas på TV-kanal 9 och har matchstart klockan 21:00. Se vår supersvensk Zlatan Ibrahimovic göra mål igen! Speltipset inför Milan – Lille blir ett överspel på antal mål vilket du kan läsa om mer längre ner.

För övrigt den här torsdagskvällen spelas det många fler Europa League matcher. Bland annat kanske Real Sociedad – AZ Alkmaar är av intresse där vi hoppas få se Alexander Isak i en match som också sänds på Kanal 9 precis innan Zlatans match med Milan. Kolla in dagens Europa League tablå ett stycke nedanför.

Speltips Milan – Lille

Inför mötet med Lille i den tredje omgången av Europa League står AC Milan på sex poäng och är tack vare de två tagna vinsterna i tabelltopp i grupp H. Lille skuggar bakom med fyra poäng efter en seger och en oavgjord. Celtic och Sparta Prag är just utanför de två slutspelsplatserna. Seger för Milan idag och man har mer eller mindre säkrat en slutspelsplats. Det skulle i så fall vara skönt för Milan tränaren Stefano Pioli som då inte behöver köra slut på sina bästa spelare framöver i det hårda matchschema man befinner sig i nu. På egen hemmaplan och med fullt fokus mot grupptvåan bör Milan väldigt stora chanser att vinna kvällens match mot Lille. Vinst för AC Milan mot Lille tippas till det, enligt oss, mycket spelvärda oddset 1.72 hos både Betsson och NordicBet.

Europa League 5/11-2020

Kl. 18:55
Benfica – Rangers
H. Beer Sheva – Leverkusen
Lech – St. Liege
Ludogorets – Tottenham
Omonia – Granada
PAOK – PSV
Rapid Vienna – Dundalk
Real Sociedad – AZ Alkmaar (Kanal 9)
Rijeka – Napoli
Roma – CFR Cluj
Sivasspor – Qarabag
Slavia Prague – Nice

Kl. 21:00
Antwerpen – LASK
Arsenal – Molde
Celtic – Sparta Prague
Crvena zvezda – Gent
Din. Zagreb – Wolfsberger AC
Feyenoord – CSKA Moscow
Hoffenheim – Liberec
Leicester – Braga
Milan – Lille (Kanal 9)
Villarreal – M. Tel Aviv
Young Boys – CSKA Sofia
Zorya – AEK

 

Spela och vinn myntsäckar och gratissnurr