Lördag 21november 2020 bjuder oss på två spännande tennissemifinaler i ATP-slutspelet; Daniil Medvedev – Rafael Nadal 21:00 och Dominic Thiem – Novak Djokovic 15:00. Båda matcherna finns att streama live och betta live odds. Vilka ska spela sig till morgondagens final?

Streama och betta live på ATP Finals 21/11

Nu har vi bara tre tennismatcher kvar på ATP-touren för i år. Men det är sannerligen inte vilka matcher som helst då det är dagens två semifinaler samt morgondagens final. Härligt att få avsluta tennisåret för herrar med en tennisturnering som samlar världens åtta bästa tennisspelare i singelturneringen, alltså då bortsett från dubbelspelet. Den största glädjen infinner sig när man förstår att man också kan ta del av alltihop via live streaming direkt hos några av spelbolagen.

Registrera dig snabbt och enkelt helt gratis och ta din välkomstbonus så kan du som är inloggad med en peng på spelkontot både streama massor av sport och betta på mängder av olika liveodds under matchernas gång. Dessa spelbolag erbjuder live streaming och live betting:

Semifinaler kl. 15:00:

15:00 Dominic Thiem (Österrike) – Novak Djokovic (Serbien)
21:00 Daniil Medvedev (Ryssland) – Rafael Nadal (Spanien)

Speltips Medvedev – Nadal (semifinal)

Fjärde bäste tennisspelaren i världen just nu är 24-årige Daniil Medvedev från Ryssland. Han möter idag 34-årige världstvåan Rafael Nadal från Spanien i en på förhand sjukt spännande semifinal. Man kan imponeras över ryssens framfart i världstennisen trots relativt låg ålder jämfört med de flesta andra i världstoppen. Men man måste ändå imponeras ännu mer över spanjoren Rafael Nadal’s höga prestationsnivå som toppspelare vilken varat i över ett och ett halvt decennium nu. De här båda herrarna drabbas nu samman i semifinalen i årets sista stora tennisturnering ATP Finals 2020.

Inför semifinalen har Daniil Medvedev imponerat mest efter tre raka 2-0 segrar i huvudrundans gruppspel. Han slog Djokovic, Zverev och Schwartzman, allihop ganska klart utan ett enda förlorat set och inte ens något till tiebreak. Nadal kom tvåa i sin grupp efter två vinster över Tsitsipas och Rublev och en 0-2 förlust mot Dominic Thiem.

Rafael Nadal jagar otroligt nog sin allra första ATP-slutseger. Rafa har aldrig någonsin vunnit denna stjärnspäckade och prestigefyllda tennisturnering som sätter punkt för tennisåret. Som han längtar att få plocka hem titeln och placera in pokalen i samlingen bland alla övriga statyetter han redan har från sina många Grand Slam turneringsvinster.

Även om Daniil Medvedev har spelat otroligt fint under ATP-slutspelet hittills så är det trots allt Rafael Nadal som har ett litet psykologiskt övertag på ryssen. Nadal har nämligen vunnit de tre senaste mötena med Medvedev. Dock har de ännu inte mötts under 2020 utan de tre segrarna togs under 2019.

Vi tror på en stenhård och superjämn semifinal idag mellan Daniil Medvedev och Rafael Nadal. Därför tippar vi att bägge spelarna vinner minst ett set var i matchen och alltså slutar med över 2,5 set till oddset 2.30 @NordicBet.

Streama atp slutspelet

Underbar sportlördag 21 nov

Som upptakt till semifinalerna i ATP-slutspelet under eftermiddagen så får ni inte missa all fotboll som erbjuds idag med bland annat det tidiga lördagsmötet i Premier League mellan Newcastle och Chelsea som sparkar igång klockan 13:30.

Newcastle – Chelsea speltips 21/11