SHL tipset 21 november ges inför hyperintressanta mötet Färjestad – HV71 med nedsläpp 18:00. Färjestad BK håller med sin åttondeplats en åttondelsfinal i sitt grepp. Så gör även HV71 på tiondeplats men med betydligt mindre marginal. De har bara en ynka poäng till godo ner till serieelvan Djurgårdens IF som är precis utanför slutspelsplatserna. Dock har HV71 minst tre färre matcher spelade än många av de övriga hockeyklubbarna i i en kraftigt haltande SHL-tabell.

SHL schemat 21 november

15:15 Brynäs IF – Frölunda HC
15:15 Djurgårdens IF – Växjö Lakers
15:15 Linköpings HC – Luleå HF
18:00 Färjestad BK – HV71
18:00 Skellefteå AIK – Malmö Redhawks
18:00 Örebro HK – IK Oskarshamn

SHL tipset Färjestad – HV71

I senare omgångar på hemmais har Färjestad presterat betydligt bättre än vad man gjorde inledningsvis på SHL säsongen. Fyra av de fem senaste hemmamatcherna har slutat med vinst för Karlstadsklubben. HV71 har närapå exakt likadant matchresultat på bortais. Men HV har bara vunnit en enda match, mot Leksand, på alla sina totalt sju spelade bortamatcher hittills. Det som ändå kan tala lite för HV71 är att formen är relativt god hos Jönköpingspelarna trots en 6-3 förlust senast borta mot Växjö. Tre segrar innan den matchen med många gjorda mål vittnar om i alla fall en fin målform. Det finns en hel del som talar för att det kommer bli ett målglatt möte mellan Färjestad BK och HV71 denna lördagkväll då bägge lagen gjort en hel del mål i sina respektive matcher på sistone.

Lördagens SHL tips plockar in överspelet 5.5 på antal mål i matchen Färjestad – HV71 till odds 1.86 @NordicBet

Daniil Medvedev – Rafael Nadal live stream & tips 21/11

Newcastle – Chelsea speltips 21/11