Sverige Danmark live stream ifrån Handbolls-EM 2020 är det givna fredagsnöjet att titta på 11 december med matchstart 20:30. Sverige måste vinna över Danmark om vi ska ha någon som helst chans att nå semifinal framöver.

Exakt 1 år senare så kan vi titta på Sverige – Norge Live Stream i Handbolls-VM för damer 11/12 2021.

Sverige Danmark Live Stream Handbolls-VM Final 2021

Streama Sverige mot Danmark live

Streama Danmark – Sverige live 11/12! Att titta på det nordiska handbollsmötet via live streaming är ett utomordentligt bra sätt för dig som inte har tillgång till rätt tv-kanal (TV6) där du befinner dig vid matchtillfället. Unibet och Bet365 erbjuder Sverige Danmark live stream i valfri skärmenhet! Se handbollsmatchen i till exempel mobilen, läsplattan eller datorn genom att supersmidigt registrera dig gratis!

Gör så här för att se Sveriges match mot Danmark:

  1. Logga in/registrera konto (gratis) på Unibet eller Bet365.
  2. Ta din välkomstbonus som du erbjuds vid registreringen.
  3. Sök upp handbollsmatchen Danmark – Sverige i utbudet.
  4. Klicka på play-ikonen för matchen och när relevanta regler för Live streaming har iakttagits så kommer evenemanget att börja automatiskt så fort det finns tillgängligt för sändning.

Unibet: Få ett gratisspel på 100 kr
Bet365: Få 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter

Ifall du vill få tillgång till Sverige Danmark live stream är du tvungen att ha pengar ståendes på ditt konto eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna för att kunna uppleva direktsänd sport live.

Streama matcherna live i Handbolls-EM 2020

Både Unibet och Bet365 direktsänder alla matcher i Handbolls-EM 2020 och fredagens spelschema 11 december innehåller två extraordinära handbollsmatcher:

18:15 Frankrike – Ryssland
20:30 Danmark – Sverige

Danmark – Sverige tipset 11 dec

Sverige fick bara med sig en poäng in i mellanrundan som idag alltså startar för Sveriges del genom matchen mot nordiska grannlandet Danmark. De röd-vita tog med sig två poäng och är alltså före svenskorna i tabellen där de lag som intar de två första platserna i gruppen får spela semifinal och trean får göra upp om femteplatsen i turneringen. Eftersom lagen bara får med sig poängen som införskaffat sig i gruppmötena med de lag som följer med in i mellanrundan är utseendet i tabellen denna.

  1. Ryssland 4p
  2. Frankrike 4p
  3. Danmark 2p
  4. Sverige 1p
  5. Spanien 1p
  6. Montenegro 0p

Danskorna imponerade stort i sin gruppmatch mot Montenegro men föll tungt i 3-målsförlusten mot Frankrike. Sverige fick som sagt med sig en ynka poäng efter oavgjort resultat mot Spanien och förlust mot Ryssland. Vi lyckades pricka in vårt förra speltips med ett överspel på antal mål i matchen Ryssland – Sverige och tror starkt på något liknande i målväg även i mötet mellan Sverige och Danmark.

Över totalt 50,5 mål tippas i matchen Danmark Sverige till oddset 1.80 @Unibet.

Heja på svenska damerna

Heja nu fram de blå-gula till en framgång i handbolls-EM 2020. Sveriges damlandslag i handboll har som bäst tagit ett silver i stora mästerskapssammanhang förut. Just detta hände i Europamästerskapet i handboll för damer 2010 där man kom tvåa efter finalförlust mot Norge. Och för att förbättra den placeringen måste det bli svensk seger mot Danmark.

Sverige Danmark Live Stream & Tips Handbolls-EM 11/12