Everton – West Ham stream samt ett speltips inför matchstart i Premier League mötet kl. 18:30 idag 1 januari 2021 är vad vi erbjuder i detta inlägg. Men för övrigt finns massor av mer sportiga höjdpunkter att avnjuta under årets första dag.

Sport 1/1-2021

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay.

Nyårsdagen 1/1 är för många en lugn och skön dag i tv-soffan och dom tur är har vi massor av spännande sport att titta och spela på. Förutom Premier League fotboll med de två matcherna Everton – West Ham och Manchester Utd – Aston Villa bjuds vi på ett Championship möte, längdskidåkning i Tour de Ski och kvartsfinaler i Dart-VM.

Premier League
18:30 Everton – West Ham
21:00 Manchester Utd – Aston Villa
Streama Premier League på Viaplay.

Championship
18:30 Sheffield Wed – Derby
Streama Championship på Bet365.

Dart-VM
13:10 Krzysztof Ratajski (Polen) – Stephen Bunting (England)
14:40 Gary Anderson (Skottland) – Dirk van Duijvenbode (Nederländerna)
19:10 Gerwyn Price (Wales) – Daryl Gurney (Nordirland)
20:40 Michael van Gerwen (Nederländerna) – Dave Chisnall (England)
Streama Dart-VM på Bet365.

Everton – West Ham tipset

Premier League fyran Everton är i strålande form efter att vunnit fyra ligamatcher på raken. Däribland vinter mot Chelsea, Leicester och Arsenal. Minst sagt imponerande! West Ham är ligatian med tre oavgjorda och en förlust på sina fyra senaste matcher. Anmärkningsvärt tycker vi det är att det höga oddset 2.15 erbjuds för hemmavinst. Det kan vi inte bara negligera utan tippar hemmaseger för Everton till odds 2.15 hos Bet365.

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Nyårsdagens bästa spelbonusar 1/1

Njut av all sport som erbjuds idag och ta för dig av alla fina spelbonusar som spelbolagen erbjuder för tillfället: