Häftigt möte ikväll på Old Trafford när Manchester United tar emot Aston Villa. Frågan är om Aston Villa någonsin varit så bra i Premier League som de är nu sen ligan startades.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Viaplay.

Matchstart 21:00 Manchester Utd – Aston Villa
Streama Premier League på Viaplay.

Fortsatt form på United

Senast avgjorde United på ”Fergie-time” när Rashford nätade i den 93:e minuten mot Wolverhampton. United har nu 4 vinster och 2 oavgjorda på de 6 senaste i ligan. Solskjaer har fått ordning på både defensiven och offensiven. Man ser solida ut bakåt och är livsfarliga i omställningarna. Det krävs hårt arbete för att bryta ner detta United. Solskjaer har verkligen fått arbetsro och tid att bygga laget. Efter en trevande start är man nu uppe på en 2:a plats i tabellen och kan vid seger gå upp på lika många poäng (33) som Liverpool. Cavani kommer missa matchen pga avstängning och Lindelöf känns tveksam till spel med sin krånglande rygg. I hans ställe går förmodligen Tuanzebe in. Självklart går man för 3 poäng i alla matcher och så även ikväll där det kommer bli en tuff utmaning motståndet är kompakt och svårspelat.

Hur långt ska Aston Villa nå?

Hur långt ska Aston Villa ta sig den här säsongen? Poängen mot Chelsea borta senast visade att man kommer ha med toppen att göra. Skulle man dessutom vinna ikväll, ja då blandar man sig faktiskt i toppstriden vilket är fantastiskt så här långt in på säsongen. Jack Grealish är den klart lysande stjärnan och ett riktigt orosmoment för alla försvar. Vinner man sina hängmatcher så går man förbi United och upp på 32 poäng. Laget är som sagt kompakt och hårt arbetande. Det som kan bli avgörande i slutändan är bredden på Aston Villas trupp. Än så länge har man spelat utan att rotera särskilt mycket och vi får väl se hur orken ter sig ikväll.

Speltipset

Vårt speltips ikväll tror på en jämn historia utan speciellt mycket målchanser. Därför tror vi på ett underspel i matchen där vi har följande speltips i tankarna:

Under 2.5 mål i matchen till oddset 2.50 @unibet

Vi testar även rätt resultat 1-1 till oddset 8.0 @unibet

Nyårsdagens bästa spelbonusar 1/1

Njut av all sport som erbjuds idag och ta för dig av alla fina spelbonusar som spelbolagen erbjuder för tillfället:

Speltips Premier League