Dart-VM Final 2021 Live Stream & Speltips! Titta och spela odds på dagens Dart-VM Final 2021 söndag 3 januari Gary Anderson och Gerwyn Price via live streaming i mobilen, läsplattan och datorn hos Unibet och Bet365 så länge du är inloggad och har pengar på spelkontot.

Dart-VM finalen mellan Gary Anderson (Skottland) och Gerwyn Price (Wales) drar igång 20:40 ikväll 3/1 och det är bäst av 13 set som gäller. Missa nu inte kvällens finaldrama i PDC World Darts Championship, du får garanterat en extraordinär och nervkittlande upplevelse full med spänning från första pilkastet!

Inför Dart-VM Final 2021

Helskön och sanslöst ball final i Dart-VM 2021 väntar under söndag kväll 3 jan när skotten Gary Anderson, rankad 13 på världsrankingen, möter världstrean Gerwyn Price från Wales. Ingen av de här herrarna var någon av de två största favoriterna till att vinna Dart-VM 2021, men sedan dartvärldens just nu största affischnamn världsettan Michael van Gerwen och fjolårsvinnaren samt världstvåan Peter Wright slagits ut tidigare ur turneringen så öppnade sig vägen för övriga pilkastare i dartcirkusen. Gary Anderson och Gerwyn Price tog till vara på den chansen allra bäst. Finalmatchen är en enorm höjdpunkt att titta på även om corona-restriktionerna gör att inramningen med den normals så fullpackade VM-arenan inte i närheten fylls upp med fanatiska supportrar. Så här såg det ut i förra årets finalmatch mellan Michael van Gerwen och Peter Wright:

 

Streama VM-finalen i dart live

Den fantastiska inramningen med helvild publik som hejar fram sina favoriter får vi tyvärr inte uppleva detta år. Trots det så är dart-VM finalen 2021 ändå en klart sevärd tillställning som är årets absolut största tilldragelse inom dartvärlden. Sedan att det blir just en finalmatch mellan Skottland och Wales gör ju inte dagens evenemang mindre spännande precis.

Följ finalspänningen i dart-VM 2021 genom att spela och streama live hos Unibet och Bet365.

Gary Anderson – Gerwyn Price tipset

Under året 2020 möttes Gary Anderson från Skottland och Gerwyn Price från Wales fyra gånger. De två första mötena som skedde i februari i fjol slutade med skotsk seger. På höstkanten fick walesaren revansch två gånger om och vann ganska klart bägge matcherna. Som tredje bästa dartspelare i världen just nu och med två raka vinster över sin finalmotståndare är Gerwyn Price knapp favorit att vinna idag. Däremot tror vi på en jämn finalmatch och att det kommer spelas minst 11 set (i bäst av 13) till odds 1.44 @ Unibet.

Sportsöndag i övrigt 3 jan 2021

I väntan på kvällens stora Dart-VM final har vi en uppsjö av sportevenemang att titta och betta odds på idag.

Fotboll söndag 3 jan

ENGLAND: Premier League
15:15 Newcastle – Leicester
17:30 Chelsea – Manchester City (speltips)
Streama Premier League på Viaplay.

ITALIEN: Serie A
12:30 Inter – Crotone
15:00
Atalanta – Sassuolo
Cagliari – Napoli
Fiorentina – Bologna
Genoa – Lazio
Parma – Torino
Roma – Sampdoria
Spezia – Verona
18:00 Benevento – Milan
20:45 Juventus – Udinese
Streama Serie A på Unibet eller Bet365.

SPANIEN: La Liga
14:00 Athletic Bilbao – Elche
16:15 Alaves – Atl. Madrid
18:30 Eibar – Granada
18:30 Real Sociedad – Osasuna
Streama La Liga på Unibet eller Bet365.

Hockey söndag 3 jan

SVERIGE:SHL
17:30 IK Oskarshamn – Frölunda HC (C More)

SVERIGE: HockeyAllsvenskan
17:30 Modo – Timrå IK (C More)

Basket söndag 3 jan

USA: NBA
21:00 Detroit Pistons – Boston Celtics
00:00 Brooklyn Nets – Washington Wizards
00:00 Memphis Grizzlies – Los Angeles Lakers
01:00 Minnesota Timberwolves – Denver Nuggets
01:00 San Antonio Spurs – Utah Jazz
02:00 Chicago Bulls – Dallas Mavericks
02:00 Phoenix Suns – Los Angeles Clippers
02:30 Golden State Warriors – Portland Trail Blazers
Streama NBA på Unibet eller Bet365.

Titta på Dart-VM final stream 2021 live nu samt tippa odds under matchen och njut i fulla drag!

God fortsättning!