Se Conor McGregor mot Dustin Poirier i UFC 257 via live stream i valfri skärmenhet under natten mellan lördag 23 januari och söndag 24 januari 2021. Conor McGregor vs Dustin Poirier är huvudmatchen i fightinggalan UFC 257 och avslutar tillställningen som sista huvudakt.

Streama hela galan live på Viaplay här >>

UFC 257 Live Stream

Efterlängtad fight har vi att se fram emot inatt när det vankas returfight mellan irländaren Conor McGregor och amerikanen Dustin Poirier i UFC 257. Om man nu kan kalla det returfight då förra mötet mellan Conor McGregor och Dustin Poirier skedde redan i UFC 178 året 2014 när ingen av dem slagit igenom på fullt allvar utan var mer på uppåtgående i fightingcirkusen.

UFC 257 Live Stream ses på Viaplay här >>

Conor McGregor - Dustin Poirier UFC 257

Se här hur första fighten 2014 mellan Conor McGregor och Dustin Poirier gick:

 

Conor McGregor – Dustin Poirier tipset

Både Conor McGregor och Dustin Poirier har utvecklats mycket i sin fighting teknik sedan de möttes första gången 2014. Nu cirka sju år senare år 2021 är det så alltså dags igen mellan dessa båda lättviktare. Även om McGregor hållit uppe från tävlandet ett tag nu så är han garanterat i fin form inför den här matchen. De har vunnit ungefär lika många matcher var och Poirier har förlorat endast ett par matcher fler än McGregor under UFC karriären. Det som skiljer dem mest åt är att Conor McGregor åstadkommit betydligt fler knockouts i sin matchserie än Dustin Poirier som istället vunnit fler på antingen liggande avslut (submission) eller via domarröster (decision).

Vi tror dock att Conor McGregor har ett kraftigt psykologiskt övertag på Dustin Poirier sedan de möttes första gången då McGregor knockade Poirier redan i den första ronden.

Vi tippar vinst för Conor McGregor till oddset 1.33 hos Unibet.