Milan Atalanta live stream och ett speltips som Zlatan Ibrahimovic är inblandad i kan vi bjussa er på i dagens Serie A omgång lördag 23 januari 2021. Streama Milan Atalanta live med avspark 18:00.

Milan Atalanta live stream 23/1

Serieledning för Milan efter arton omgångar in i Serie A säsongen 2020/2021 var det sannerligen inte många som trodde på innan säsongsstarten. Zlatan nyligen tillbaka från skadebekymmer visade direkt att målformen består i och med hans två mål i bortamötet med Cagliari i måndags. Närmast bakom jagar Inter tre poäng efter, ett klubb som Zlatan delvis också ryktades gå till efter USA och MLS äventyret. Atalanta är på sjätte plats, tio poäng efter Milan, och de har inte förlorat på hela tolv raka tävlingsmatcher. Det blir definitivt en tuff nöt att knäcka för Zlatan och AC Milan ikväll.

Se Milan Atalanta live stream direkt på Unibet >> eller Bet365 >>.

Unibet: Få 100 kronor gratisspel på sport

Bet365: Få 100 % bonus upp till 1 250 kr i spelkrediter

Milan Atalanta speltips 23 jan

Vi struntar i att nästla oss in i oddsdjungeln då vi redan på förhand bestämt oss för vad vi ska spela på. Ytterst få gånger har Zlatan gått av en fotbollsplan i Milan tröjan utan att ha gjort mål. Så varför skulle vi inte tippa Zlatan som målgörare även i denna match mot Atalanta. Härmed tippas Zlatan Ibrahimovic som målgörare i matchen Milan – Atalanta till odds 2.12 hos Unibet.

Conor McGregor – Dustin Poirier UFC 257 Live Stream