Söndagens mest spektakulära tuppfäktning börjar 15:00 när Milan – Inter stream sändningen ifrån dagens Milanoderby i Serie A fotbollen söndag 21 februari visas live direkt på Bet365 här och Unibet här.

Zlatan Ibrahimovic och Romelu Lukaku råkade ordentligt i luven på varandra i förra gången de möttes i den italienska cupen Coppa Italia som vanns av Inter över Milan med 2-1. Milan ledde matchen fram till att Zlatan blev utvisad för bråket med Lukaku. Med en man mindre kunde Milan inte hålla emot och just Lukaku och dansken Christian Eriksen målade efteråt. Eftersom Zlatans utvisning skedde i cupspelet så påverkar det inte hans medverkan i ligaspelet. Så ikväll möts de två ilskna tupparna alltså återigen. Vem vinner tuppkampen denna gång?

Milan – Inter Live Stream 21/2

Intresset inför dagens möte Milan – Inter är större än någonsin då efterdyningarna från den föregående drabbningen dem emellan ännu inte hunnit lugna sig. Det gnabbades, skreks och gapades mellan de forna Manchester United anfallarna Zlatan Ibrahimovic och Romelu Lukaku när de möttes förra gången den 26 januari i kvartsfinalen av Coppa Italia. Ibra ansågs då varit den värste av dem och visades av planen efter ett uppvisat rött kort från domaren. Missa inte den spännande fortsättningen när det nu är dags för ånyo ett Milano-derby. Streama Milan Inter live på Bet365 eller Unibet.

Spelbolagen erbjuder Livestreaming från några av Europas bästa fotbollsturneringar och tar spänningen direkt till din iPhone, iPad eller Android-enhet, samt din dator. Spänningen är endast tillgängligt för de som är inloggade och har pengar på sitt spelkonto. Registrera konto gratis!

Milanoderbytipset 21 feb

Milanoderbyt idag har alla förutsättningar för att bli en minnesvärd fotbollsshow. Milan och Inter ska göra upp vem av dem som för tillfället är staden Milanos bästa fotbollsklubb och så räknar många med en ny fäktningsmatch mellan tupparna svensken Zlatan Ibrahimovic och belgaren Romelu Lukaku. Hur ska detta då sluta. Ja matchen Milan Inter och kampen i kampen mellan Zlatan och Lukaku kan givetvis gå hur som helst. Men en sak är vi säkra på. Det kommer skapas många målchanser, flera av dem med Zlatan och Lukaku inblandade i. Ännu mer säkra är vi på att båd lagen kommer göra mål till oddset 1.61 @Bet365

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Fotbollssöndag 21 februari 2021

ENGLAND: Premier League
13:00 West Ham – Tottenham
15:05 Aston Villa – Leicester
17:30 Arsenal – Manchester City
20:00 Manchester United – Newcastle

Se våra speltips inför dagens Premier League omgång här.

ITALIEN: Serie A
12:30 Parma – Udinese
15:00 Milan – Inter
18:00 Atalanta – Napoli
20:45 Benevento – Roma

SPANIEN: La Liga
14:00 Barcelona – Cadiz CF
16:15 Real Sociedad – Alaves
18:30 Huesca – Granada
21:00 Athletic Bilbao – Villarreal

TYSKLAND: Bundesliga
13:30 Augsburg – Leverkusen
15:30 Hertha Berlin – RB Leipzig
18:00 Hoffenheim – Bremen

FRANKRIKE: Ligue 1
13:00 Montpellier – Rennes
15:00 Lens – Dijon
15:00 Nice – Metz
15:00 Nimes – Bordeaux
15:00 Strasbourg – Angers
17:00 Lorient – Lille
21:00 PSG – Monaco

Se Milan Inter live stream nu!