Flera roliga ovissa matcher idag i Premier League där flera av topplagen är inblandade. De båda Manchester-lagen, Leicester och West Ham. Men även de på förhand förväntade topplagen i Arsenal och Tottenham. Sen har vi uppstickaren Aston Villa som har några matcher mindre spelade än sina motståndare som vid seger av dessa är med och nosar på en CL plats. Ni ser matcherna direkt via live stream hos Viaplay. Att streama matchen innebär att du kan se den direkt över nätet om du saknar tv-kanalen.

West Ham – Tottenham 13:00

West Ham gör sin bästa säsong på många år och ser riktigt stabila ut. Känns som ett tufft läge för Mourinho och spurs att möta Hammers i det här läget på bortaplan. Tottenham är i poängbehov och har haft det trassligt med formen. Man har sett något bättre ut sen Harry Kane kom tillbaka efter skada. Här kommer man spela som vanligt med lågt försvarsspel och sen förlita sig till Kane och Son i kontringarna. Kanske kan man klara kryss men vi tror hemmalaget har en bra chans här. Vi testar minst vinst eller oavgjort för hemmalaget 1X till oddset 1.58 @Unibet.

Aston Villa – Leicester 15:05

Som vi skrev i inledningen så har Aston Villa chansen att nosa på Champions League om man vinner sina hängmatcher. Men då behöver man överleva den här typen av match där ett svårspelat Leicester kommer på besök på Villa Park. Brendan Rodgers Leicester har gjort det fantastiskt såhär långt och har endast 2 förluster på de 19 senaste matcherna. I Torsdags var man och mötte Slavia Prag borta i Europa League och skulle vilja höja ett lite varningens finger för detta möte. Aston Villa är svårspelade med Barkley och Grealish som kreatörer framåt. Villa har dessutom fått vila en hel vecka sen man mötte Brighton. Magkänslan säger lite skräll här och vi testar hemmaseger till oddset 3.30 @Unibet.

Arsenal – Manchester City 17:30

Arsenal känns väldigt ojämna men hemma på Emirates Stadium så brukar man alltid bjuda upp till kamp. 4-2 hemma mot Leeds och oavgjort borta mot Benfica i Europa League får ändå ses som okej. Men nu väntar en svårare motståndare i Guardiolas Manchester City. City har inte förlorat på 24 matcher och har 17 raka segrar. Det känns inte som något lag kan hota om guldet den här säsongen. Även Arsenal kommer tyvärr få se sig besegrade ikväll. Ska man knipa efter halmstrån så kanske det är att en av Premier Leagues bästa spelare den här säsongen Gündogan är tveksam till spel i bortalaget. City löser detta ändå och har två speltips i den här matchen. En rak två:a på Manchester City spelas till oddset 1.54 @Unibet.

Fler än 1.5 mål för Manchester City till oddset 1.58 @Unibet.

Manchester United – Newcastle 20:00

Manchester United har kryssat en del matcher sista tiden och inte lyckats hitta vinnartrenden fullt ut. Pogba och Jones saknas ikväll där även Cavani, McTominay och Van De Beek testas sent. Förmodligen startar Lindelöf som vilades i veckan. Lindelöf har haft problem med en krånglande rygg under ganska lång tid och det täta matchandet gör att han inte riktigt blir kvitt sin skada. Skatorna är skadeskjutna och har 2 segrar på de 15 senaste matcherna. Dock har segrarna kommit nu på slutet och man gjorde det helt okej borta mot Chelsea senast men man räcker föga här. Vi testar seger för Manchester United där hemmalaget vinner med minst 2 mål till oddset 1.72 @Unibet.

Speltips Premier League