Ikväll kan du se Fiorentina Milan live stream med matchstart 18:00. Det blir lagom att avnjuta söndagssteken innan matchen drar igång!

Milan behöver en Zlatan i form

Det är så tydligt det som skett i Milan sista månaderna. Ett Milan utan Zlatan Ibrahimovic är inte lika bra! Formen har varit på nedåtgående. Milan hade ett tag ett fint grepp om Serie-A men när Zlatan blev skadad och missade ett flertal matcher så rubbades anfallsdynamiken och man blev inte lika slagkraftiga framåt. Man ligger fortfarande på en andra plats i tabellen men har hela 9 poäng upp till Contes Inter.

Ingenting tyder på att man ska ta in det försprånget. Dessutom är man utslagna ur Europa League efter dubbelmötet med Manchester United. Zlatan var tillbaka på bänken och fick hoppa in i den 65:e minuten. Frågan är om Zlatan startar ikväll mot Fiorentina? I våra ögon så borde han göra det om han är redo för minst 70 minuters spel. Milans anfall blir längre med Zlatan på plan då han kan hålla i bollen och man på så vis hinner få upp laget.

Fiorentina Milan live stream

Saknar du tv kanalen så kan du se Fiorentina Milan live stream hos bet365 eller hos Unibet. Med live streaming så innebär det att du kan se Fiorentina – Milan live direkt i din dator över internet. Du behöver alltså inte en tv kanal. Allt du behöver är ett konto hos ett spelbolag som erbjuder live stream till Serie-A och sen kan du se alla matcher via spelbolaget. Spelbolaget vill oftast att du som kund gör en insättning som motprestation för att få ta del av live streaming tjänsten.

live streaming oavsett var du befinner dig!

Du ser Fiorentina Milan live stream oavsett om du besöker spelbolaget via datorn, telefonen eller surfplattan. Så länge som du har internetuppkoppling så kan du se matcherna från Serie-A oavsett var du befinner dig. Streamingen fungerar så klart bäst med högre hastighet som du får via bredband men det går även att se över 4G i din mobil. Alla matcher nedan kan du se via bet365 om du besöker spelbolagets live streaming sida.

Dagens matcher i Serie-A

Såhär ser dagens omgång ut i italienska ligan.

12:30 Verona – Atalanta
15:00 Juventus – Benevento
15:00 Sampdoria – Torino
15:00 Udinese – Lazio
18:00 Fiorentina – Milan
20:45 Roma – Napoli

Fiorentina Milan speltips

Matchen mellan Fiorentina – Milan kan bli viktigt för Zlatan själv där han får visa sin form inför de kommande landslagssamlingarna. Inget av lagen har som sagt någon vidare form och Fiorentina är inte vad man var under Gabriel Batistutas fornstora dagar. Argentinaren mäktade med 169 mål på 268 matcher för klubben från Florence. Vi tror att Zlatan startar ikväll och vi hoppas på att han gör mål i kvällens match.

Zlatan gör mål i matchen till oddset 2.33 @Unibet.

Fiorentina Milan Live Stream