Agreabel söndag konstateras med bl.a. Leicester – Manchester United live stream och speltips inför kvartsfinalen i FA-Cupen 21 mars 2021; Veckans avslutande dag har en sporttablå fullklottrad med högintressant fotboll varav de flesta av matcherna går att streama live utan att det kostar något, däribland Leicester – Manchester United live stream ifrån kvartsfinalspelet i FA-cupen.

Stort fotbollsutbud via live streaming 21 mars

Grandiost och magnifikt fotbollsutbud har vi idag att ta del av denna söndag 21/3. Och många av er känner säkerligen redan till att både Unibet och Bet365 erbjuder livestreaming samt livebetting på merparten av alla fotbollsmatcher. Eftersom det endast krävs att man registrerar sig hos dem, vilket är helt gratis och sker blixsnabbt via bankinloggning, så öppnar sig en hel ocean av streaming möjligheter så länge du har en peng ståendes på ditt spelkonto. Ta bara din välkomstbonus som du får vid registreringen så är allt ordnat för sport-streaming fest sedan!

Dagens bästa fotboll stream 21/3

Du som brukar följa oss vet att vi har en liten förkärlek för att sätta ihop vårt eget drömpaket av fotbollsmatcher för dagen som alla går att betta och streama live på antingen Unibet och Bet365. Just idag 21/3 ser vårt favoritschema i fotbollsväg ut enligt denna uppsättning matcher:

14:30 Chelsea – Sheffield United (FA-Cupen)
18:00 Leicester – Manchester United (FA-Cupen) eller Fiorentina – Milan (Serie A)
21:00 Real Sociedad – Barcelona (La Liga)

Kolla gärna igenom dagens bästa fotbollsutbud längre ner i inlägget och sätt ihop ditt eget drömschema för dagen att titta och spela på.

Leicester – Manchester United tipset 21/3

Nu börjar det hetta till ordentligt i årets FA-Cup spel di vi kommit fram till kvartsfinalerna. Leicester slog ut Brighton i sin åttondelsfinal med 1-0 efter mål av Kelechi Iheanacho först i den fjärde tilläggsminuten. Manchester United hade en ännu tuffare åttondel mot West Ham som stod 0-0 vid full tid och där Scott McTominay kunde sätta det avgörande 1-0 målet i den sjunde minuten av förlängningen. Således har vi fått se målsnåla och tuffa bataljer i matcherna hittills och inte lär det bli särskilt annorlunda när nu Leicester och Manchester United möter varandra.

På de fyra senaste inbördes mötena (alla ligamatcher) mellan Leicester och Manchester United har tre av dem slutat antingen oavgjort eller med uddamålsseger varav det bara gjorts ett enda mål i två av matcherna. När nu en semifinalbiljett i FA-Cupen står på spel finns förutsättningarna för att vi får se ännu en målsnål och kanske extra tuff batalj dem emellan. Två enligt oss spelvärda tips lyfter vi upp inför mötet här:

Speltips 1: Under 2.5 mål i matchen till odds 1.95 @Unibet

Speltips 2: Totalt över 2.5 antal kort som delas ut av domaren i matchen till odds 1.54 @Unibet

Bästa fotbollsutbudet 21 mars 2021

ENGLAND: FA-Cupen
14:30 Chelsea – Sheffield United
18:00 Leicester – Manchester United

ENGLAND: Premier League
16:00 West Ham – Arsenal
20:30 Aston Villa – Tottenham

ITALIEN: Serie A
12:30 Verona – Atalanta
15:00 Juventus – Benevento
15:00 Sampdoria – Torino
15:00 Udinese – Lazio
18:00 Fiorentina – Milan
20:45 Roma – Napoli

SPANIEN: La Liga
14:00 Getafe – Elche
16:15 Valencia – Granada
16:15 Villarreal – Cadiz CF
18:30 Atletico Madrid – Alaves
21:00 Real Sociedad – Barcelona

TYSKLAND: Bundesliga
13:30 Hoffenheim – Mainz
15:30 Hertha Berlin – Leverkusen
18:00 Freiburg – Augsburg

FRANKRIKE: Ligue 1
13:00 Strasbourg – Lens
15:00 Brest – Angers
15:00 Dijon – Reims
15:00 Montpellier – Bordeaux
15:00 Nantes – Lorient
17:05 Lille – Nimes
21:00 Lyon – PSG