Ett revanschsuget Liverpool kör över Aston Villa idag? Ja det är frågan det. Liverpool saknar som bekant en hel del viktiga spelare. Gomez, Henderson, Matip, Van Dijk, Kelleher och Origi. Det är främst på försvarssidan som man haft det jobbigt och saknaden av Van Dijk är och har varit stor.

Får Liverpool revansch?

Liverpool förlorade bortamötet mot Aston Villa med hela 7-2. Den gången spelade Aston Villa väldigt rakt och lyfte långa bollar. Något som Liverpool hade väldigt svårt att försvara sig emot. Både Barkley och Grealish var lysande i det mötet. Vi tror att Liverpool har den matchen i minne och att man vill revanschera sig. Dessutom förlorade laget i Champions League i veckan när man borttorskade mot Real Madrid med 3-1. Så visst finns det hunger efter att ta 3 poäng mot Villa.

Fotbollsbonusar vecka 14 2021

Grealish saknas i Aston Villa

Aston Villas bästa spelare Jack Grealish är borta pga en skenbensskada. Han är Aston Villas bästa spelare och klart lysande stjärna så det är ett stort avbräck för laget från Birmingham. Aston Villas form har varit knackig så det var nog skönt att ta 3 poäng mot Fulham senast. Liverpools resande i veckan talar för Aston Villa men vi tror inte att man kommer räcka till här. Liverpool på Anfield skojar man inte bort och vi tror på klar seger för hemmalaget.

Speltipset

Liverpools offensiv är en av de bästa ligan. Det är väl bara City som matchar Mané, Jota, Salah och Firmino. Vi tror att Aston Villa får se sig slagna här och vi gör det med ett överspel.

Liverpool vinner över Aston Villa med minst 2 mål till oddset 2.33  @Unibet.

Liverpool – Aston Villa har matchstart 16:00 och du ser den hos Visat Premium eller Viaplay. Övriga matcher som spelas i England idag är Manchester City – Leeds 13:30 och Crystal Palace – Chelsea 18:30.

Speltips premier league