Streama El Clasico! Se Real Madrid – Barcelona live stream och njut av fotboll i världsklass. El Clasico är definitivt en av Europas största fotbollsmatcher för klubblag, till och med om man jämför med många Champions League matcher.

En av världens absolut mest sevärda och underhållande fotbollsmatcher äger rum ikväll när Real Madrid drabbar samman med FC Barcelona. Tabelläget i La Liga och det faktum att ligasäsongen börjar närma sig sitt slut är ingredienser i dagens El Clasico som gör det hela extra intresseväckande. Real Madrid – Barcelona har matchstart klockan 21:00 och kan som sagt streamas live!

Streama El Clasico

Vilken fantastisk fotbollslördag vi går till mötes denna aprildag. Premiäromgång i Allsvenskan på eftermiddagen med matcherna Malmö FF – Hammarby IF 15:00 och Örebro SK – IFK Göteborg 17:30 blir ett perfekt förmingel till världens kanske hetaste fotbollsmöte El Clasico Real Madrid – Barcelona under sena lördagskvällen. Och vi är sååå glada för att man kan streama El Clasico live i sin egen mobil, läsplatta, tv eller dator oavsett var man befinner sig.

Inget annat krävs än att registrera sig hos antingen Bet365 eller Unibet, vilket går oerhört snabbt idag via exempelvis bankinloggning, och vid registreringstillfället också ta din välkomstbonus för att på så sätt få in några kronor på spelkontot. För det är bara med pengar ståendes på spelkontot som hela sport-livestreaming utbudet finns tillgängligt. Du behöver nödvändigtvis inte spela på odds för pengarna utan låt åtminstone någon krona stå kvar på kontot så kan du streama sport dygnet runt, varje dag för all framtid. Inga avgifter tillkommer någonsin! Titta på Real Madrid – Barcelona live stream nu!

Streama alla dagens spanska La Liga matcher lördag 10 april live utan kostnad:

14:00 Getafe – Cadiz CF
16:15 Athletic Bilbao – Alaves
18:30 Eibar – Levante
21:00 Real Madrid – Barcelona

Real Madrid – Barcelona live odds

Varför inte utnyttja den den omättligt populära och häftiga möjligheten att betta odds på Real Madrid – Barcelona live under tiden matchen spelas. Hos exakt samma spelbolag som du kan streama El Clasico live, Bet365 och Unibet, så kan du även spela på livebetting under tiden matchen pågår. Vi kan lova att spänningen i matchen höjs ett par nivåer till då! Liveodds utbudet är enormt stort för en sådan här match som El Clasico där du kan lira på t.ex. vilket lag eller spelare som gör nästa mål, vem som drar på sig ett kort eller frispark, får nästa hörna osv…

El Clasico tipset

FC Barcelona och Real Madrid är placerade precis efter varandra i La Liga tabellen på andra respektive tredje plats med bar två poäng som skiljer dem åt. Atletico Madrid leder La Liga endast en ynka poäng för Barca inför kvällens EL Clasico drabbning. Det innebär att vi kan ha en ny ligaledare i La Liga innan tolvslaget inatt eftersom Atletico Madrid inte spelar sin match mot Betis förrän imorgon.

Senast det begav sig mellan Barca och Real så vann Madrid laget med 1-3 på Camp Nou i Barcelona. Den här gången tror dock på en något jämnare match mellan dem. På sistone har bägge lagen spelat extraordinärt bra vilket resulterat i att de närmat sig ligaettan Atletico Madrid hela tiden. Och nu när vi närmar oss säsongsavslutning så är de i stort sett ikapp och kan alltså gå förbi upp i topp.

Såhär ser statistiken för inbördes möten mellan Barcelona – Real Madrid ut de senaste fem matcherna:

2020-10-24 Barcelona – Real Madrid 1 : 3 (La Liga)
2020-03-01 Real Madrid – Barcelona 2 : 0 (La Liga)
2019-12-18 Barcelona – Real Madrid 0 : 0 (La Liga)
2019-03-02 Real Madrid – Barcelona 0 : 1 (La Liga)
2019-02-27 Real Madrid – Barcelona 0 : 3 (Copa del Rey)

Under fyra av de fem senaste matcherna kan vi se att matcherna slutat med att bara det ena laget gjort mål. Jämfört med deras senaste match mot varandra så saknar Real Madrid den här gången viktiga försvarsspelare i backlinjen. Carvajal har varit skadad under en längre tid men när nu Sergio Ramos inte riktigt lyckas bli kvitt sin skada, och dessutom Varane blir borta från spel då han är sjuk, so hopar sig problemen för Real Madrid tränaren Zinedine Zidane vad gäller bakuppställningen. Blir riktigt intressant att se hur en spelare som Lionel Messi utnyttjar motståndarnas backproblem. Däremot tror vi inte på någon sprakande målkavalkad i afton utan vi lirar ett förhandsodds på att det blir under totalt 3.5 mål i El Clasico mötet till odds 1.53 @Bet365.

Lördagens övriga fotboll

Många härliga matcher att ta sig an den här underbara aprillördagen, men glöm inte bort att streama El Clasico ikväll, för det är väl därför du läser det här. Real Madrid – Barcelona live stream och massor av andra fotbollsmatcher visas i direktsändning idag.

SVERIGE: Allsvenskan
15:00 Malmö FF – Hammarby IF (Kanal 5)
17:30 Örebro SK – IFK Göteborg

SVERIGE: Superettan
15:00 Falkenbergs FF – GAIS
15:00 Landskrona BoIS – IFK Värnamo

ENGLAND: Premier League
13:30 Manchester City – Leeds
16:00 Liverpool – Aston Villa
18:30 Crystal Palace – Chelsea
Streama på Viaplay här.

ITALIEN: Serie A
15:00 Spezia – Crotone
18:00 Parma – Milan
20:45 Udinese – Torino
Streama Serie A på Bet365 eller Unibet,

TYSKLAND: Bundesliga
15:30 Bayern München – Union Berlin
15:30 Bremen – RB Leipzig
15:30 Eintracht Frankfurt – Wolfsburg
15:30 Hertha Berlin  Borussia Mönchengladbach
18:30 Stuttgart – Dortmund
Streama Bundesliga på Bet365 eller Unibet,

FRANKRIKE: Ligue 1
17:00 Strasbourg – PSG
21:00 Montpellier – Marseille
Streama Ligue 1 på Bet365 eller Unibet,

Streama La Liga fotboll när det erbjuds en fotbollsmatch i världsklass! Streama El Clasico via Real Madrid – Barcelona live stream hos ovan nämnda spelbolag gratis!

 

Bettingbonusar att spela extra med i april

Det finns fler spelbolag än redan nämnda som erbjuder att streama El Clasico gratis! Se Real Madrid – Barcelona live stream och betta liveodds med extra oddsbonusar.

 

Streama El Clasico: Real Madrid - Barcelona live stream 10/4

El Clasico är ett rejält styrkemöte i fotbollens finrum som är värd all uppmärksamhet. Väldigt kul blir att se världsklasspelare som Lionel Messi, Karim Benzema, Casemiro, Toni Kroos, Ferland Mendy, Antoine Griezmann, Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Jordi Alba och så förstås målvaktskampen mellan Marc-Andre ter Stegen och Thibaut Courtois.

Streama El Clasico Real Madrid – Barcelona live stream, mycket nöje!