Real Madrid Barcelona live stream från dagens El Clasico med start 21:00 hos bet365 och Unibet. Hos spelbolagen kan du streama Real Madrid Barcelona live och samtidigt lägga dina bets på matchen.  Det finns mängder med andra matcher som du kan se via live streaming och det har vi skrivit mer om i dagens FA cup möte mellan Nottingham och Liverpool. Igår slog Chelsea ut Middlesbrough på bortaplan med 2-0. FA-cupen brukar bjuda på skrällar så kanske kommer den skrällen idag.

La Liga matcher idag 20/3

14:00 Espanyol Mallorca 16:15 Cadiz CF Villarreal 16:15 Celta Vigo Betis 18:30 Sevilla Real Sociedad 21:00 Real Madrid Barcelona

Real Madrid Barcelona live stream 20/3

Höjdpunkten i La Liga idag är självklart Real Madrid Barcelona som bara måste ses via live streaming om man saknar tv kanalen. Övriga matcher från La Liga och spanien går så klart också att se via live stream hos spelbolagen bet365 eller Unibet. Båda spelbolagen erbjuder gratis kontoregistrering och sevärd sport via live streaming. Väljer du att se Real Madrid Barcelona live stream så kan du göra det direkt i din dator, surfplatta eller mobiltelefon!

Tidigare artiklar om Real Madrid Barcelona

Här kan ni läsa om tidigare artiklar som handlar om Real Madrid och Barcelona. Bland annat när lagen möttes i Copa del Rey. Det brukar vara heta matcher när El clasico går av stapeln. Oftast brukar vi bjudas på mycket mål men även en hel del varningar och utvisningar förekommer också. En sak som är säker är att det är Fotboll i värlsklass som vi bjuds på och som hela världen väljer att streama eller se direkt via någon tv kanal. Ikväll spelas matchen på Santiago Bernabéustadion men det kallas El clasico även om den hade spelats på Nou Camp.

Speltips Real Madrid Barcelona

Dagens speltips får bygga på en offensiv match där båda lagen går för seger. Inget av lagen har något direkt att förlora och det brukar alltid bjudas på mycket mål när lagen möts. Vårt speltips blir att båda lagen gör mål till oddset 1.50 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras).

Villkor för odds och live streaming 20/3

Oddset är korrekt vid tidpunkten för publicerandet men kan komma att ändras.

Du kan se direktsänd sport på bet365 och unibet i din mobil, surfplatta eller dator, inklusive fotboll, NHL hockey, tennis och NBA basket. För att kvalificera dig behöver du bara ha ett finansierat konto hos någon av dem eller ha placerat ett spel hos dem inom de senaste 24 timmarna.

GamblingTherapy.org. 18+

Se Real Madrid Barcelona live stream idag! Real är favoriter men Barcelona är Barca och allt kan hända i ett El Clasico! Real Madrid Barcelona Live Stream