Magnifik fotbollslördag 17 april kan vi se fram emot med Copa del Rey final mellan Athletic Bilbao och Barcelona samt semifinal i FA-Cupen mellan Chelsea och Manchester City. Bäst av allt är att vi kan se bägge matcherna via live stream hos både Bet365 och Unibet.

Copa del Rey final live stream 2021

Streama den spanska cupfinalen Copa del Rey live under lördagsdygnets sista timmar. Barcelona, med bland annat Henrik Larsson i tränarstaben, möter Athletic Bilbao som är ett fantastiskt cuplag. Men det är inte bara Athletic Bilbao – Barcelona live stream kan avnjutas under lördagen utan även Chelsea – Manchester City i FA-Cupens semifinal tidigare under lördagskvällen visas i direktsändning i mobilen, paddan och datorn hos Bet365 och Unibet.

18:30 Chelsea – Manchester City (FA-Cupen Semifinal)
21:30 Athletic Bilbao – Barcelona (Copa del Rey Final)

Athletic Bilbao – Barcelona finaltipset 17/4

Mäkta imponerande får man lov att säga om Athletic Bilbao’s otroliga cupfacit. Med tanke på att man sällan är mer än ett medelmåttigt La Liga lag så överraskas man gång på gång av framgångarna i spanska Supercupen och Copa del Rey. Den 17:e januari tidigare i år vann Athletic Bilbao den spanska Supercupen efter finalseger över Barcelona med 3-2, där matchen avgjordes i förlängningen. Dessförinnan, bara tre dagar tidigare, hade Bilbao slagit ut Real Madrid i semifinalen med 2-1. Och för bara två veckor sedan spelade man 2020 års final i Cope del Rey då den på grund av pandemin blivit framflyttad från förra året fram till nu. I finalen mötte man Real Sociedad men förlorade med 0-1. Därmed vann Alexander Isak sin första Copa del Rey titel. Nu är alltså Athletic Bilbao otroligt nog i ännu en Copa del Rey final endast 14 dagar senare, nu i 2021 års final.

FC Barcelona är mitt uppe i en slutstrid om La Liga titeln och ska nu samla styrkorna för en Copa del Rey final mitt i alltihop. Barca har spelat väldigt bra i ligaspelet sista tiden men förlorade det så viktiga El-Clasico mötet med Real Madrid. Hade Barcelona vunnit matchen så skulle man gått upp ligaledning, istället är man nu trea, enpoäng efter tvåan Real Madrid och två poäng bakom Atletico Madrid. Även om Athletic Bilbao är ett cuplag av rang så har de inte visat på någon särskilt bra form på sistone då man inte vunnit någon av sina sex senaste tävlingsmatcher. Fördel Barca säger vi!

Barcavinst tippas till odds 1.60 @Bet365.

 

Athletic Bilbao - Barcelona live stream Copa del Rey Final 17/4