Chelsea – Manchester City live stream och speltips! Ikväll är det dags för FA-cupens ena semifinal där två av Premier Leagues storlag drabbar samman på neutral plan. Matchen spelas på Wembley där Tuchels Chelsea står som hemmalag mot Guardiolas Manchester City. Båda lagen har en fin tid bakom sig och har avancerat till Champions League semifinal. Chelsea kommer där få möta Real Madrid medans City får möta Paris S:t Germain.

Streama Chelsea – Manchester City på antingen Bet365 eller Unibet. Registreringen är gratis men du behöver ha någon krona insatt på spelkontot för att streamingen ska vara öppen.

Chelsea Manchester City live stream

Saknar du tv-kanalen för att se fa-cup semifinalen så har du alltså en annan möjlighet att ta del av matchen via live streaming. Se Chelsea Manchester city live stream direkt hos spelbolagen bet365 eller Unibet. Med live stream menas att du ser eventet direkt över nätet och inte via en tv kanal. Allt du behöver för att ta del av live streamingtjänsten är en dator, mobil eller surfplatta med internetuppkoppling. Utöver detta så behöver du som vi inledningsvis skrev ett konto hos något av spelbolagen bet365 eller Unibet. Därefter kommer du kunna se matchen i hög kvalité.

Kovacic skadad i Chelsea

Chelsea har som sagt en fin formkurva även om man förlorade mot Porto med 1-0 senast vilket ändå tog londonlaget till semifinal. Nu väntar förmodligen den svåraste matchen hittills för Thomas Tuchel sen han tog över Chelsea som tränare. Hans facit hittills är 12 vinster, 4 oavgjorda och 2 förluster med målskillnaden 25-9. Tar man då bort 5 målen mot West Bromwich där man spelade med 1 man mindre större delen av matchen så ser man att man är väldigt stabila bakåt och släpper in lite mål.

Kovacic är skadad och missar kvällens möte med Manchester City. Kroaten som bidragit med snabbhet och teknik på mitten ersätts troligen av Kanté. Det blir en annan spelstil när fransmannen kommer in på det centrala defensiva mittfältet. Kanté springer över stora ytor och är otrolig på att läsa spelet men har inte samma driv med bollen som exempelvis Kovacic. Det diskuteras idag att även dansken Christensen är skadad och missar matchen. Det gör att Tuchel troligtvis ställer upp med Silva, Azpilicueta och Rüdiger där bak i en tre-backs linje. I övrigt har Chelsea en skadefri trupp att tillgå.

Manchester City överlägsen etta

Manchester City toppar tabellen i Premier League 11 poäng före Manchester United även om man förlorade mot Leeds hemma senast. Det var inte likt city att förlora den typen av matcher och framförallt inte hemma med en man mer hela andra halvlek. Men City spelar helt klart den bästa och mest rörliga anfallsfotbollen som är svår att försvara sig emot. De Bruyne, Gündogan, Sterling, Foden, Mahrez och Jesus är giftiga anfallsvapen framåt. City brukar spela högt med backlinjen vilket gör att man kan sätta press på sin motståndare högt upp i plan då hela laget trycker upp. Den taktiken kan fungera väldigt bra mot Chelsea som brukar försöka spela sig ur alla situationer även i eget straffområde.

City som fortfarande har chansen på en historisk kvadrupel. Att vinna ligan, FA-cupen, Ligacupen och Champions League vore en makalös bedrift. Manchester United vann trippeln 1999 men sen dess har ingen lyckats åstadkomma något liknande.

Men då ska man passera Chelsea ikväll. Guradiola har fördel mot Tuchel när det gäller inbördes möten. Spanjoren har vunnit 4 av de 5 senaste matcherna.

Speltipset

Vi är inne på att Guardiola vet hur Tuchel spelar och kommer pressa londonlaget högt. Detta är något som City är bra på och 4 av 5 vinster inbördes tränarna emellan gör att vi tror på City i det här mötet.

Vårt speltips blir en rak 2:a på Manchester City till oddset 1.82 @Unibet. (Oddset är löpande och kan komma att ändras). Här hittar ni alla våra spelbonusar.

Chelsea – Manchester City har matchstart 18:30 och du kan streama mötet på Bet365 och Unibet.

fa cupen