Portugal är regerande Europamästare i fotboll och spelar i kommande fotbolls-EM i den så kallade ”dödens grupp” tillsammans med Ungern, Tyskland och Frankrike. Idag, onsdag 9 juni 2021, genrepar man mot Israel med matchstart kl. 20:45.

Speltips Portugal – Israel 9/6

Förra fredagen spelade Portugal en träningslandskamp mot Spanien som slutade 0-0. Då mönstrade Portugal bästa möjliga lag, i alla fall vad vi tror. Cristiano Ronaldo och Pepe var några av de välkända spelarna som hur som helst fanns med i startelvan. Vi får se hur Portugals förbundskapten Fernando Santos bemannar sin uppställning mot Israel idag. Oavsett så är vi övertygade om att Portugal slår Israel relativt enkelt och vinner med minst 2 mål. Ett asian handicap på Portugal -1.5 tippas till odds 1.85 @Bet365.

Läs även: Sverige – Norge Fotboll Damer 10 Juni 2021

Portugal - Israel