Sveriges damlandslag i fotboll laddar upp för fullt inför OS i slutet av juli och näst sista genrepet sker idag 10/6 mot grannlandet Norge. Träningslandskampen Sverige – Norge visas på SVT med avspark 18:30 på fotbollsplanen i Guldfågeln Arena. Odds samt livebetting finns tillgängligt på bland annat NordicBet >> Få 100 kr extra vid din första insättning

sverige - norge damer fotboll

 

Sverige – Norge tipset 10/6

Sveriges fotbollsdamer har gjort det Norska damerna inte klarat av, nämligen att kvalificera sig till sommarens OS-turnering. Normalt brukar Norge ha det starkaste damlandslaget i fotboll med många framskjutna placeringar i de stora fotbollsmästerskapen. Men i sommar får Norge heja på de svenska damerna istället.

Idag väntar ett viktigt genrep inför OS för Sverige medan Norge får en chans att knäppa svenskorna på näsan, och samtidigt visa att de också borde få spela i Olympiska Spelen 2021.

Över totalt 2.5 mål spelas i fotbollslandskampen Sverige – Norge med odds 1.68 @NordicBet.

 

Novak Djokovic – Rafael Nadal Live Stream Tips 11/6