Sverige – Ukraina live stream, med direktsändning från Hampden Park i Glasgow (Skottland), är tvärsäkert och oundvikligen av extraordinärt stor vikt för många svenskar ifall det förhåller sig som så att du är en av dem som inte kan se åttondelsfinalen i fotbolls-EM på kanalen TV4 denna tisdag 29 juni 2021. Matchstart kl. 21:00!

Sverige – Ukraina live stream 29/6

Streama Sverige mot Ukraina utan krångel och reklamfritt. Sverige har hittills infriat förväntningarna i fotbolls-EM när nu gruppspelet är avklarat och slutspelet tar vid. En hel del påstår till och med att vårt svenska fotbollslandslag till och med överträffat dem. Åttondelsfinalen mellan Sverige och Ukraina är sista matchen ut av de åtta. Precis innan Sveriges möte med Ukraina så spelar England mot Tyskland. Perfekt uppladdning inför matchen Sverige – Ukraina tycker vi!

Oavsett var du befinner dig så kan du via mobilen, paddan eller datorn se Sverige – Ukraina live stream på C More här >>! 

fotbolls-em live streaming

Åttondelsfinaler EM tisdag 29 juni 2021

England inleder EM-kvällen med match mot Tyskland, därefter är det Sveriges tur mot Ukraina. SVT och TV4 gäller, men som sagt sänder C More bägge drabbningarna.

18.00 England – Tyskland (SVT)
21.00 Sverige – Ukraina (TV4)

Speltips med blågul kvartsfinal i sikte

Tänk att Sverige är i ett mästerskapsslutspel igen. Som vi älskar dessa nervpirrande slutspelsmatcher där vinna eller försvinna gäller. Jag vågar dock inte ta i min mun att Sverige fått en drömväg till kvartsfinal. Ukraina är vi ganska ovetandes om, ungefär som förbundskapten Jane Andersson sa på en intervju inför matchen att han var tvungen att läsa på lite om Ukraina och kom ganska snabbt fram till slutsatsen att Ukraina har över 50 miljoner invånare och är ett betydligt större land än Sverige.

Svenska skadeläget ser bra ut

Janne kunde också konstatera att det inte finns några större bekymmer i truppen just nu. Alla är skadefria och bör vara relativt utvilade efter sex dagars matchfrånvaro. Extra skönt förstås att det inte ser ut att vara någon fara för vår EM-kung Emil Forsberg, som ju gjorde två strutar mot Polen.

God sammanhållning

Sammanhållningen i den svenska truppen ser även den ut att vara mycket god. I alla fall om vad man kan utläsa av den samkväms-kväll det svenska landslaget hade i söndags på Liseberg. Fegast, gällande åkattraktioner, verkar Janne Andersson och Dejan Kulusevski vara då Janne enbart höll sig till radiostyrda bilar och Kulusevski som inte åkte något annat än Balder. Säkert en kul dag/kväll för det svenska fotbollslandslaget som nu är redo för att ta tag i Ukraina matchen med en frenesi utan dess like.

Sveriges startelva mot Ukraina

Förbundskapten Janne Andersson har gjort sitt val när det gäller vilka som startar matchen mot Ukraina. Startelvan innehåller en förändring sedan senast där nu Dejan Kulusevski startar istället för Robin Quaison på topp.

Målvakt: Robin Olsen
Försvarare: Mikael Lustig, Victor Nilsson Lindelöf, Marcus Danielson, Ludwig Augustinsson
Mittfältare: Sebastian Larsson, Albin Ekdal, Kristoffer Olsson, Emil Forsberg
Anfallare: Alexander Isak, Dejan Kulusevski

Tipset 29/6

Mängden olika odds inför Sverige – Ukraina är överväldigande stort till antalet. Dock int hur många som helst, och vi tänker lägga otaliga spel på odds både inför och liveodds under matchen. Speltipset här och nu håller vi oss dock till ett rakt vinnarspel på Sverige. Svensk vinst tippas till odds 2.42 @Unibet.

Spela för extra bonuspengar genom att här ta del av EM’s bästa bettingbonusar: