På tisdag kväll kan du se Italien Spanien via live stream med start från 21:00. Matchen spelas på Wembley Stadium. Domare för kvällen är Brych från Tyskland. Det är den första av två semifinaler där den andra spelas mellan England och Danmark onsdag kväll.

Se Italien Spanien live stream

Om du är på resande fot och inte har någon tv apparat med dig så kan du se Italien Spanien via live streaming direkt i din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Det fungerar precis som att se match på tv med skillnaden att du streamar den över nätet istället. Se Italien Spanien live stream på C More här >>

När du streamar Italien Spanien över nätet så kan du vänta dig en fördröjning på några sekunder till skillnad om du sett matchen via en tv nätet. Men kvaliteten kan i många fall upplevas som bättre över nätet. Det beror helt och hållet på upplösningen som din tv har i förhållande till din dator, mobil eller surfplatta.

Italien har imponerat

Italien har imponerat såhär långt och de rutinerade mittbackarna Chiellini och Bonucci håller tätt bakåt. Italienarna är oerhört svåra att göra mål på. Innan kvartsfinalen mot Belgien hade man 12 raka matcher där man inte släppt in mål. Nu har man alltså släppt in 1 mål på 13 matcher och det kom på straff. Ett starkt försvar kommer man långt med i en EM turnering men man brukar inte ta sig så långt om man inte har ett anfall som fungerar. Men det har Italien.

Det är ingen som riktigt tänkt på Italien som en utmanare till titeln det här mästerskapet men oj så samspelta och kompakta de sett ut. Man pressar sin motståndare högt och man gör det tillsammans. Mancini har verkligen fått till ett starkt lagbygge. Fortsätter man på samma inslagna väg så har man en bra chans att vinna mästerskapet.

Spanien har haft svårt sista tredjedelen

Tittar vi på Spanien så har man spelat bra fram till straffområden men där har det tagit stopp. Man har inte riktigt fått till det om man tittar på antalet målchanser som laget skapar, sett till antalet mål. Morata är förstavalet på topp och han har växt i turneringen. Spanien har på något vi tråcklat sig vidare i det här EM slutspelet. Både via straffar mot Schweiz och förlängning mot Kroatien. Nu väntar det svåraste motståndet hittills och det ska bli intressant att se hur man kan luckra upp Italiens kompakta försvar.

Speltipset

Vi tror att Spanien kommer ha bollinnehavet i den här matchen som de har i alla sina matcher. Lyckas italienarna ha tålamod och ligga på rätt sida så kommer det uppstå kontringslägen. Insigne eller Immobile avgör!

Vi tippar att Italien slår ut spanien och tar sig vidare till final under ordinarie tid till oddset 2.50 @Unibet.

Hur tror ni Italien Spanien slutar? Kommentera gärna!

Italien Spanien live stream